Sayfa 296/1006 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    31 Ağustos İtibarı ile dolar - 30 MART 2021 de bağladığım enflasyon endekli 367 gün ve 0 stopaj yüzde 20 faiziyle vadeli mevduatım için;

ayda yüzde 1,666 faizden 5 ayda net yüzde 8,33 faiz aldık.

Faiz kazancını Dolarla eşitlersek 8.27 lik dolarım şu an 9,02 e karşılık geliyor.

31 AĞUSTOS sabahı dolar 8,33 ten işlem görüyor.

Aradaki fark YÜZDE 9,06 KAR.
    Bir ay daha geçti.

Dolar bu ay zarfındaki atağıyla kazançları geri verdik sayılır.

30 Eylül İtibarı ile dolar - 30 MART 2021 de bağladığım enflasyon endekli 367 gün ve 0 stopaj yüzde 20 faiziyle vadeli mevduatım için;

Ayda yüzde 1,666 faizden 6 ayda net % 9,99 faiz aldık.

Faiz kazancını Dolarla eşitlersek 8.27 lik dolarım şu an 9,096 e karşılık geliyor.

31 AĞUSTOS sabahı dolar 8,87 ten işlem görüyor.

Aradaki fark % 2,5 KAR.
    [/QUOTE]

Ancak son 100 puanlık indirimden sonraki 8,9 lardaki yatay çizgi bana 6,85 deki bir aylık yataylığı hatırlattığından içim çok rahat değil.

Umarım İş Bankası GM haklı çıkar.

Yoksa enflasyon azar, satın alma gücü dibe iner.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Para fışkırıyor paraaaaaa..

geçiş garantisi , kfg , can suyu , şalgam suyu , can simidi , vergi affı , alacak dondurma öteleme tepeleme , batak gizleme saklama..kara para AK para...ne dersen de..
    Sonra sıkı para politikası devam edecek miş..

Neeee ahahaha...

Bunlar sıkı para politikası görmemiş...
    Banka her gün mesaj atıyo..60.000 ihtiyaç krediniz hazır diye..
    30 idi 60 a çıkarmışlar..

Sokaklar sıfır araçdan geçilmiyor..3 3.5 milyon luk evler kapış kapış..

Adam 5000 kira istiyo..Karşı daire yahu 5000 iyi de bi 6000 yazalım olmazsa düşerizdiyo..
    6000 e anında gidiyo..
    Bu sefer ilk kiraya veren ulan benim neyim eksik idi diyo..
    2. dairesine 7000 fiyat çekiyo..
    aaa o da gidiyo..

Milletde para yok yaa..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Para fışkırıyor paraaaaaa..

geçiş garantisi , kfg , can suyu , şalgam suyu , can simidi , vergi affı , alacak dondurma öteleme tepeleme , batak gizleme saklama..kara para AK para...ne dersen de..

Neeee ahahaha...

Adam 5000 kira istiyo..Karşı daire yahu 5000 iyi de bi 6000 yazalım olmazsa düşerizdiyo..
    6000 e anında gidiyo..
    aaa o da gidiyo..

Milletde para yok yaa..
    Bir insanın çaresizliğinden faydalanmak sizin vicdanınızı sızlatmıyorsa 10 bin yapın cebinizi doldurursunuz

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Bir insanın çaresizliğinden faydalanmak sizin vicdanınızı sızlatmıyorsa 10 bin yapın cebinizi doldurursunuz
    tabiri caizse,
    enflasyon oranı tanımı olarak;
    vatandaşların birbirini kazıklama oranıdır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Tam 3 ay uğraşıdan sonra Şehir hastanesi Dahiliye randevusu aldım. Sabah saat 08 ' de Sağlık bakanlığı protokol giriş kapısına bitişik büfede mola verdim. Karşısı Tarım bakanlığı. İşe gelen memurların altlarında hep yabancı marka otomobiller. Bayanların kullandıkları lüks markalar. 1. ders ; demek ki memurlarımızın durumu yerinde.

Saat 9 da olan randevum için 8,30 da barkodumu alıp bekliyorum. Dr. geldi, elinde sefer tasıyla odasına girdi. 10 dk. masasını, dolabını dezenfekte etti. Yaşlı diye sevinerek bekledim ( tecrübelidir babında ) . İlk kadın hastayı çağırdı, kapı açık muayene başladı. Hasta anlatıyor, dr. fırçalıyor. kapıdaki oğlu ile gelini devreye girdi ve kapıştılar. Sonra ben girdim. Tansiyon ilacımın raporunu yenilemek istediğimi söyledim. Kan, şeker, idrar tahlili ile 10 günlük tansiyon izleme çizelgesi istedi. yahu turp gibiyim, bu ilaçtan memnunum. haydi kan tahlilini anladım da şeker neden dediğimde bana da fırça başladı. Kendisine sağlık personelini çok sevdiğimi, bu nedenle kırıcı şeyler söylemeyeceğimi lakin artık emekli olması gerektiğini ince ince anlattım. O zaman bana bazı şeyler anlatarak, çaresiz kaldıklarını vatandaşla sistem arasında ezildiklerini söyledi. Yine sözümdeyim . O zaman alet olmayarak emekli olur başka özel bir hastanede çalışırsınız .Yoksa insanlar yaşadıklarını unutmaz, sistem değil dr. düşmanı olurlar.
    2.ders ; Artık ufak tefek işler için hiç bir şekilde devlet hastanelerine gitmemeye , sinirlerimin ve zamanımın yıpratılmasına izin vermemeye karar verdim.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Para fışkırıyor paraaaaaa..

Neeee ahahaha...

6000 e anında gidiyo..
    aaa o da gidiyo..

Milletde para yok yaa..
    Epeydir sizi hayretle izliyordum. Bu arkadaş nerede yaşıyor diye homurdanıyordum. Dışarıya sık çıkınca ve farklı semtlerde gezince haklı olduğunuzu maalesef gördüm.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Epeydir sizi hayretle izliyordum. Bu arkadaş nerede yaşıyor diye homurdanıyordum. Dışarıya sık çıkınca ve farklı semtlerde gezince haklı olduğunuzu maalesef gördüm.

bardağın neresinden baktığınıza bağlı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yaw bu tiplerin mantığı altta kalanın canı çıksın.
    Başka yerde kötülerler yine gelip burada lak lak yaparlar.
    Buna halk bir şey diyor da aklıma gelmedi...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 296/1006 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •