1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bu konuda Gundwane ile aynı fikirdeyim...Bunu meclis kürsüsünden bile neredeyse küçük ortağıyla ilan ettiler..
İstanbul konusu bile içler acısı 2 kere seçim yapıldı...
Sonrada bazı yetkileri elinden alındı....Taksim meydanı için uluslararası yarışma açıldı halk onayına da sunulduktan sonra gezi parkı ne olduğu belli olmayan bir vakfa aktarıldı, proje ise anıtlar kurulunda bekletiliyor muhtemelen onaylanmayacak...
Çünkü içlnde kaldı oraya o bina yapılacak...
Taksi sorununu bile çözdürmüyorlar, İstanbul'da açıkcası taksiye binmekten nefret ediyorum...
Yeni otobüs alımı için onay halen bekletiliyor....Yönetim Ak partide olsaydı anında çözülmüştü durum...
Metro inşaatında ulaştırma bakanlığı belediyeyle adeta kavgaya girmiş, çift başlı bir anlayışla gidiliyor...
Dünyanın hangi ülkesinde aynı şehirde metro istasyonlarının logosu farklı olur, şaka bile olamayacak kadar çocukça bir yaklaşım..
Şahsen bir sonraki seçimi de İmamoğlu kazanırsa kayyum atanacağını düşünüyorum...
Ankara'da pek böyle bir sorun yaşanmıyor, hem oradaki rant burası gibi değil, hem de Mansur Yavaş fazla politize değil, biraz daha alttan alarak problemleri çözmeye çalışıyor gibi bence.
işin komiği, beklenti der, düşük fk der..ikiye katlar fiyatı...az biraz temel analizden anlayan adamın toaso şortlaması deli cesareti..ben sasa yı, gübrefab. shortlarken bile elli kere düşünüyordum...balon fiyat net olmasına rağmen.
ha, ew tekniğine çok güvenen shortlar tabi...ama onu da gelip burada yazıp, birilerinin kanına girmeye gerek yok..ben hiç bir zaman shortladığım kağıdı yazmam...ne gerek var...zaten ne kadar shortlayan olursa yukarı gitme ihtimalini arttırıyorsun.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri