Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğu isterük tarkank abi, şuan fiyat 1508 lerde 10 gademe bassalar yeterli, ciğara paramız çıkar
    bozgurt dayu beni güldürdün Allah da seni güldürsün..bellı olmaz dünde dow bastı son saatte...ama toaso şortlayanların kafasından bende istiom bu arada pıyasada araba kıtlığı var siz şort basıonuz araba farpıkasına..düşecek olsada patron istemesse düşmez...

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Zamanın konya çimentosu gibi olmasın.
    Olabilir, her şey mümkün.

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bozgurt dayu beni güldürdün Allah da seni güldürsün..bellı olmaz dünde dow bastı son saatte...ama toaso şortlayanların kafasından bende istiom bu arada pıyasada araba kıtlığı var siz şort basıonuz araba farpıkasına..düşecek olsada patron istemesse düşmez...
    Manyakmıyız abi tofaşa basalım, biz halkcı adamız, halka basıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Toaso şortlayanlar nasıl keyifler. Tabii siz dakikalık müthiş sistemlerle toaso shortlayarak da iyi para kazanmışsınızdır!
    son mohıkan dayuya sormak lazım...tohtor buneeee

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    3 kere denedim, 2 kar 1 zarar oldu, sistem mistem yok şortcuyu yakalamış sürüyor sürdüğü yere kadar, bugün tavan görse şaşırmam.
    yahu ben de diyorum ki..neden toaso..short layacak, gebermiş durumda olan 30-40 alternatif varken, neden bist50 nin en güçlü hissesi.

olay şu galiba...seni yeneceğim istanbul diyen köylü maho gibi, bizim ky de seni yeneceğim pala diyor..bu daha zevkli sanırım!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    15.000 takipçisiyle palaya meydan okuyor...don gömlek short, diyor.

kasıma kadar bıst100 de 1.200 görünüyor diyor...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İstanbul -Ankara da gitmez diyorlardı.
    Halk görmeye , duymaya, teraziye koymaya başladı.
    sadece seçim zamanını bekliyor.

Bu konuda Gundwane ile aynı fikirdeyim...Bunu meclis kürsüsünden bile neredeyse küçük ortağıyla ilan ettiler..
    İstanbul konusu bile içler acısı 2 kere seçim yapıldı...
    Sonrada bazı yetkileri elinden alındı....Taksim meydanı için uluslararası yarışma açıldı halk onayına da sunulduktan sonra gezi parkı ne olduğu belli olmayan bir vakfa aktarıldı, proje ise anıtlar kurulunda bekletiliyor muhtemelen onaylanmayacak...
    Çünkü içlnde kaldı oraya o bina yapılacak...

Taksi sorununu bile çözdürmüyorlar, İstanbul'da açıkcası taksiye binmekten nefret ediyorum...
    Yeni otobüs alımı için onay halen bekletiliyor....Yönetim Ak partide olsaydı anında çözülmüştü durum...
    Metro inşaatında ulaştırma bakanlığı belediyeyle adeta kavgaya girmiş, çift başlı bir anlayışla gidiliyor...
    Dünyanın hangi ülkesinde aynı şehirde metro istasyonlarının logosu farklı olur, şaka bile olamayacak kadar çocukça bir yaklaşım..
    Şahsen bir sonraki seçimi de İmamoğlu kazanırsa kayyum atanacağını düşünüyorum...
    Ankara'da pek böyle bir sorun yaşanmıyor, hem oradaki rant burası gibi değil, hem de Mansur Yavaş fazla politize değil, biraz daha alttan alarak problemleri çözmeye çalışıyor gibi bence.

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    işin komiği, beklenti der, düşük fk der..ikiye katlar fiyatı...az biraz temel analizden anlayan adamın toaso şortlaması deli cesareti..ben sasa yı, gübrefab. shortlarken bile elli kere düşünüyordum...balon fiyat net olmasına rağmen.

ha, ew tekniğine çok güvenen shortlar tabi...ama onu da gelip burada yazıp, birilerinin kanına girmeye gerek yok..ben hiç bir zaman shortladığım kağıdı yazmam...ne gerek var...zaten ne kadar shortlayan olursa yukarı gitme ihtimalini arttırıyorsun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •