1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Ağam olayı sen yanlış anlıyorsun bak..senin attığın o investing linkinde afedersiniz bir b*k yok dip demek için..
Bir veri yok macd ağzını açmış..
0 çizgisi altında..
Sen diyorsun ki dip oluşacak..
Bende soruyorum sana sadece buna göre mi..
Yav Kardeşim kısalarda bile dalga analizi yapsan senin o dediğin yerlerin dip olması için BIST 100 ün 1415 1427 seviyesine gelmesi gerekiyor..
Sadece bara Bakarak konuşuyor isen Süleyman ayata hocanın bar formasyonu var bak orada bile alda değildi..
Bu gün al verdi senin o barlar .
Stop destek yatay yeni oluştu..
Bak senin ile bu konuda anlaşamıyorum..
Bak sana çizmeden analiz ettim güzel abim kendini lütfen bir dediklerim ile kıyaslaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin için veri yok dediğin olay adam için net dönüş sinyali olabilir. Hepimiz aynı verilere bakıyoruz hepimiz bambaşka mantıkla bambaşka genelde de tam ters işlemler yapıyoruz. Piyasanın doğası bu, onun için düşmeyen üç tane art arda mum yeterli ise diyecek bir şey yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağam nasıl kazanıyor isen kazan yeter ki kazan..
Benim tarzımda maalesef böyle..
Herkes grafiğe bakınca farklı görür..
Olay bu..
Bak ben sana kabaca koşulları anlattım..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben şunu tuhaf bulmuştum. 100 puan dibe gitmiş piyasada dip burası diyorum adam geliyor viop topiğine haftalık haftalık bak kalın yazdım altını da çizdim ne idüğü belirsiz bir grafik atıyor.
diyorsun ki şahhhaanee bir grafik sen nerelerdeydin sen falan fıstık. öteki grafik olmaz olamaz.
bir de dipten 3 bin puan çıkınca al veren sistem de nasıl bir sistemse artık.
audentes Fortuna iuvat
Sayın el turco olurda ilgilenir isen Süleyman ayata hocanın vakti zamanında 4000 tl ye verdiği eğitim var elimde..
Size farklı bir bakış açısı katar pekiştirmek yönlü bunu da deneyim edebilirsiniz..
Olay sistem çatışması vs değil ilke değil ülkü değil sadece katkı..
Şimdi bu dediğimi de yanlış anlarsın anim Allah..
İsterseniz yandex drive linkini yollarım..
Hatta isteyen herkese yollarım..
Link ölmüşse yükler gene yollarım..
Bu eğitim öyle YouTube eğitimlere benzemezM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağam öyle olsun hadi..
..
Hadi en azından macd histogram saydam kırmızı dan yeşile döndü ya da saydam oldu bu 3 bar ile dense hadi derim koşul var..
Ancak tek başına 3 bar özellikle bu barlardan biri diğerini aşamıyor ise anlamsız .
Zaten görüşümü belirttim..
Kazanıyor ve pozda olabiliyor ise sıkıntı yok..
Saygı bizdenM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri