Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 594/1004 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Hocam biz üretim işini maalesef epey sekteye uğrattık.
    İhracat yaparken de bu sefer ara malı ithalatı veya hammadde ithalatı lazım.
    Hala çok yüksek çarı acık var.
    Yinede büyük sanayi şitketleriniz için bu sene çok iyi olacak bence
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    peki dolar neden hala yükseliyor? tarihi zirve yapıyor...ihracat patladıysa ülkeye döviz yağması lazım...bol olan şeyin de ucuz olması lazım...yani tamam 5 lira demiyoruz ama hiç değilse 6,5-7 tl olsun onu bir görelim...bu şey durmadan yukarı gidiyor...gelen döviz nerede o zaman?

tamam belki bu satışların hepsi peşin olmuyordur vadeli satanda vardır belki bilmiyorum...ama arkadaş bu kurla ihracat rekorları kırılıyor verilere bakarsak ama dolar hiç durmuyor...satanların hepsi vadeli mi satıyor yav? bu satıştan elde edilen dolarlar ülkeye ne zaman girecek? ya da girenler nereye gitti?

yani özetle biz bu kırılan ihracat rekorlarınınn dövize yansımasını ne zaman göreceğiz? ömrümüz yeter inşallah...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

tr de mevcut durumdan umut beklemek boşuna arkadaşlar. bildiğim her şeyi buraya yazamıyorum, zaten çok gizli şeyler de değil.

al-sat piyasası.

çocuğunun torununun geleceğini düşünenler lütfen dikkat etsin.

marx'ın her dediği doğru değildir kabul. ama mustafa kemal o yoklukta bizlere cenneti vermiştir. kıymetini bilelim.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Özallı yılları bilmezsiniz
    Zam
    Zama da zam
    Herşeyin fiyatı artıyordu
    Bir kaç yıldır yaşadığımız sürecin aynısı, hatırlıyorum o yılları.

Tek fark, medya her şeyi yazabilirdi serbestçe o zamanlar. Tüik gerçek rakamları (işsizlik ve enflasyon) açıklardı. Bankalara faiz baskısı da yapılmazdı. Merkez bankasında az da olsa artı dolar rezerv vardı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. istasyon barı her zaman umut verır ...anormal bısey yok.......bu ıstasyon barıysa haftalık 142500 den yukarı asn
    maması lazım....ondan sonra nasıl basacaklar hayal edın...142 500 on kosul....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. İhracatta vadeli iş yapılıyor genelde maliyet dolarla satış Euro ile olduğu için karlarda törpülenme olacak bir miktar

6. Sn Lambent biraz kelimeler eksik mi olmuş.
    1425,50 aşılması mı lazım
    Yoksa ciddi satış oluşur mu
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    istasyon barı her zaman umut verır ...anormal bısey yok.......bu ıstasyon barıysa haftalık 142500 den yukarı asn
    maması lazım....ondan sonra nasıl basacaklar hayal edın...142 500 on kosul....

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Sn Lambent biraz kelimeler eksik mi olmuş.
    1425,50 aşılması mı lazım
    Yoksa ciddi satış oluşur mu

Yok şöyle sayın lambert uffff çok fena gomecekler demiş, ama olur da yükseliş olursa ona da ben demiştim demek için 142500 asilirsa gommezler belki demek istemiş

8. Yurt dışı bozmaz ise, bizde yön yukarı görünüyor bugün itibari ile.

Ama burası Türkiye, dayağın teknik ihlali formasyon ihlali ani ters hareketler vb... bini bir para, yarın terse döner diyecek bir şey yok yani anlık takip lazım...

Cok sert yukarı beklentim gene de var.

Sayfa 594/1004 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •