Sayfa 159/1002 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum dediklerin tek tek çıkıyor.
    Kutluyorum.
    Analizlerini kesmemek adına yazmıyorum.
    Bravo tebrik ediyorum.
    İzliyoruz işte, extra bir şey yok, DJI bu kadar sarkmaz dedik ama, NASDA Q ve SP500 bozuyor hepsini, çok primliler, baskı yapıyorlar borç tavanı konusunda...hikaye bu...

Borcu borçla çevirip, yüksek enflasyon yaratıp, sonunda tüm parayı eritecekler, tüm dünyaya vergi kesiyorlar...Al sana rezerv para..

Eroin gibi...daha çok..daha da çok..uyuşmuş bir finansal sistem...ama mutlu herkes...kalp birden durunca, ortaya çıkacak gerçekler, durduğunda mutlu ölecekler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İzliyoruz işte, extra bir şey yok, DJI bu kadar sarkmaz dedik ama, NASDA Q ve SP500 bozuyor hepsini, çok primliler, baskı yapıyorlar borç tavanı konusunda...hikaye bu...

Borcu borçla çevirip, yüksek enflasyon yaratıp, sonunda tüm parayı eritecekler, tüm dünyaya vergi kesiyorlar...Al sana rezerv para..

Eroin gibi...daha çok..daha da çok..uyuşmuş bir finansal sistem...ama mutlu herkes...kalp birden durunca, ortaya çıkacak gerçekler, durduğunda mutlu ölecekler..
    Bende izliyorum,ama çoğunlukla Nalbur ve VİX.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bende izliyorum,ama çoğunlukla Nalbur ve VİX.
    Enflasyon gizli özne...

İzlenecek 'tek şey' Başabaş Enflasyon Oranı..(Kırmızı olan)

Her şey, faiz+tahvil ile enflasyon denkleminin bir alt fonksiyonu...

Fraktalı herkes görebilir..Petrol, borsa, altın..Altın ara dönemlerde ayrışıyor, doların değerin belirlemekte kullanılıyor, ama en nihayetinde gideceği yere gidiyor..

FED, Başabaş Enflasyon Oranıyla oynuyor tahvillerle oynayarak, eş zamanlı likiditeyi ayarlıyor, sonra da izliyor piyasaya yansımalarını...

4. Varlık Fonu SGK nın petrol payına çöktü.

Türkiye Varlık Fonu na devredilen TPAO hisselerinin yüzde 5.47 si SGK ya ait. Ancak fon, SGK ya kârdan pay vermediği gibi bu hisseleri de üzerine geçirdi. Sayıştay, SGK nın hakkını aramasını istedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...sag_textmanset

5. Yükseltilmiş gibi yapıyor sonra yine düşüyor değil mi?
    @erefefik

6. Oğuzhan Asiltürk ile ilgili bir mesaj yazmıştım, mesajı bulamadım be ya. 13 eylülde hastaneye kaldırılmıştı. Daha önce Durmuş Durduyan diye bir mesajim vardı o değil.
    "Covid'den öldüğü aciklanirsa" diye bir mesaj.
    @erefefik

Standard Chartered, TCMB'nin yıl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düşürerek %15'e indirmesini bekliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Standard Chartered, TCMB'nin yıl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düşürerek %15'e indirmesini bekliyor
    Kulağımızın arkası var.... 300 puanı ordan mı alacak 😂

Sayfa 159/1002 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •