-

Steve Hanke@steve_hanke
#Bitcoin is an asset that is extremely volatile, susceptible to fraud, and highly uncertain. What could go wrong? Bitcoin is nothing more than a highly speculative asset with a fundamental value of ZERO.
Xi, yasakladım diyor sen böyle diyorsun... Steve biladerim, kavgada bile söylenmez bu yahu.!.
-
dünyada altın fiyatlarının 11 aydır artmamasının, düşmesinin sebebi altın üretim artışı olabilir
-
Diğer konuya da yazdım ama buraya da yazayım.
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde belki bir gayrimenkul satışından dolayı para geçecek elimize. Kiloluk külçe altın alma durumumuz olabilir.
Hangi marka, altını nereden alabiliriz ve dikkat etmemiz gereken bir iki tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
6993 nolu mesajın arka planını düşünmeliydik, tersinden okumalıymışız, indikatörmüş
-
Fed yaratılışı gereği kağıt basmadan duramaz diyor, basacak.. basacak.. hep basacak diyor..
-

Originally Posted by
luckystrikes
Diğer konuya da yazdım ama buraya da yazayım.
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde belki bir gayrimenkul satışından dolayı para geçecek elimize. Kiloluk külçe altın alma durumumuz olabilir.
Hangi marka, altını nereden alabiliriz ve dikkat etmemiz gereken bir iki tavsiye verebilirseniz sevinirim..
Kiloluğu ileride satmak sıkıntı olabilir.
Ben fiziki altın için kuveytTürk'ü tercih ediyorum. (Plastik kısmında kuveytTürk yazan İAR altını satıyorlar)
"Nereden buldun" gibi farklı senaryoları da düşünerek dekontlarını da saklıyorum.
-

Originally Posted by
djoz
Kiloluğu ileride satmak sıkıntı olabilir.
Ben fiziki altın için kuveytTürk'ü tercih ediyorum. (Plastik kısmında kuveytTürk yazan İAR altını satıyorlar)
"Nereden buldun" gibi farklı senaryoları da düşünerek dekontlarını da saklıyorum.
Gram altının da 2 cinsi var galiba
Fotoğraftaki 995
Birde 999,9 varmış.
-

Originally Posted by
myfinans
Gram altının da 2 cinsi var galiba
Fotoğraftaki 995
Birde 999,9 varmış.
Yurtdışına götürmeyecekseniz 995.0'lık barları almak problem olmaz pek. Yurtdışında 995.0 bar satışı pek yaygın değil benim gördüğüm. Yurtiçinde ise 995.0'ler daha yaygın.
999.9'luk barları üretmek daha zor olduğu için içindeki fazladan altının ederinin de üzerinde fiyat ödeniyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri