Sayfa 230/375 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Fetö mallarının satılmaya başlaması bi işaret fişeğidir. Kala kala mondi bellona istikbal( hepsi aynı zaten) kozal ve aydınlı giyim kaldı galiba.

2.  Alıntı Originally Posted by Dre.xty Yazıyı Oku
    Ne alır bu araplar altın severler bildiğim kadarıyla 🤔 thy olmaz halkb abd de sıkıntılı... tcell ttelekom dan ağzımız yanmış. geriye ne kalıyor?
     Alıntı Originally Posted by Dre.xty Yazıyı Oku
    Çökülmüş fetö malları kaldı geriye... borsamanşetin torba yasa da geçen ama resmi gazetede yayınlanmayan satış önündeki engeller kaldırıldı mubabbeti önemli... ekimde meclis açılınca göreceğiz. Malınızı kaptırmayın, batmış biri olarak tek tavsiyem viop veya krediliye bulaşmayın
    Kendi yazdığıma inanamıyorum umarım kısa zamanda kurtuluruz bu borsa belasından... artık gerçekten ülkenin kasasında para kalmadı bir bir satacaklar fetönün şirketlerini

3. Bizi niye gazlıyorsunuz aynes gıda haberi eskiymiş arkadaş... acı çektirmekten zevk mi alıyorsunuz?

4. şimdi google haberlerden bende baktım sanırım doğru bilgi ancak koza grubuyla karşılaştırmak doğru olmaz çünkü bizimkilerin süren davaları var ve sonuç netice nedir bilgimiz yok

5. Sorun galiba burada. Bu para seneye belki de vestel beyazın %60ını alamayacak. Bu parayla yatırım yapmak veya temettü dağıtmak yerine enflasyona karşı eziyorlar. Temettü dağıtılamamasını anladım da yatırım da mı yapılamıyor?
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Kasandaki okkalı paran yeter be kozal. 7.2 milyar tl!!!!!
    Hisse başı 47 tl. 810 milyon dolar eder. Arçeliğin %33 ünü sarın alırsın. Vestel beyazın %80 nini.
    Eşşek eşşek hareketler yapma
    Bu fukaralıkta bu kadar para!!! Akla zarar.

Bizi niye gazlıyorsunuz aynes gıda haberi eskiymiş arkadaş... acı çektirmekten zevk mi alıyorsunuz?
    https://www.borsamanset.com/tmsf-ayn...di-haber-37687
    Son güncelleme 1 ekim 2021

Bizi niye gazlıyorsunuz aynes gıda haberi eskiymiş arkadaş... acı çektirmekten zevk mi alıyorsunuz?
    Sen kredili viop oynama hocam. Al yat.

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Sorun galiba burada. Bu para seneye belki de vestel beyazın %60ını alamayacak. Bu parayla yatırım yapmak veya temettü dağıtmak yerine enflasyona karşı eziyorlar. Temettü dağıtılamamasını anladım da yatırım da mı yapılamıyor?
    Alır alır. Vesbenin düşmeyeceği ne malum

Sayfa 230/375 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •