Bu kadar "Gaz" dan sonra 120 veya 115 ilk destek...sonrasýna bakalým...
Bu kadar "Gaz" dan sonra 120 veya 115 ilk destek...sonrasýna bakalým...
Madendeki ve depodakiler tenekeyemi donustu. MORUKLAR illuzyonist olmuslar
Çýkan eflasyon borsanýn þirazesini bozdu. Bizim ekonomist yüksek fayiz yüksek eflasyon demiþti fayiz düþtü ama eflasyon çýktý. neyseki dolar yerinde eflasyon bulabula bizim borsayý buldu.
Sanýrým en çok da KOZAA'nýn þirazesini bozdu, devre kesti. Bu da keserdi aslýnda da büyük ihtimalle alýcýlar gelmeye baþladý, vazgeçtiler. Kasadaki paralarý enflasyona göre deðerlendirselerdi (altýn, dolar, eurobond, emlak, yatýrým v.s. olarak), yer altýndakiler de altýn zaten, bilanço olarak enflasyondan en çok fayda saðlayan þirketlerden birisi KOZAL olmalýydý. Gerçi artýk bilançoya bakmadan indirip çýkarttýklarýný düþünüyorum. Endekse göre ve KY psikolojisine göre. Kar daðýtýlmayacaksa ve eriyecekse bilançonun ne önemi kalýyor.
Amerika vadelilerin ve Dax ýn düþüþü bizimde Borsaya satýþ getirdi . Ama biz onümüzdeki günlerde Pozitif ayrýþacagýmýzý düþünüyorum. Ytd
Kara gün için ayýrdýgým birmiktar nakitle 500 lot 123,4 den kozal aldým acelemi ettim bilemiyorum, belki bir tepki gelir.
Finans hocam bende tokatcýlýga baþlýyacagým. 500 lotu 124,1 den çaktým.
Kozalin MORUKLARI kozali rahatlikla dusuruyorsunuz ipek kazaa gidiyor kazaa alsaydim o zaman kozaa veya ipek alsa ipek daha tesadufen cok duserdi degilmi. 20000 lot kozali nah alirsiniz benden MORUKLAR, Y.T.D.
Yer Ýmleri