Bu hisse zor hisse, ağır hisse. Kolay lokma değil
Bu hisse zor hisse, ağır hisse. Kolay lokma değil
bazilarina bu hisseyi kötülmek icin görev vermisler
takilmis bir plak gibi ayni seyi caliyor duruyor bos teneke misali
Alkim gelecegin hissesi uv tutuklarimdan bir tane bile satmam ağa babana öyle de
ama longlayip sonra sattiklarimi ay sonunda viopta yerine koyum trade yaparim o ayri![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Beyefendi, yazdıklarımdan rahatsız oluyorsanız dikkate almayınız. Ben bağımsız bireyim, gruplarla iş birliği yapmıyorum. Kredi veya başkalarından borç alıp yatırım yapmıyorum. 35 yıldır kedi öz kaynaklarımla amatör olarak borsada yatırım yapıyorum. Sizin maliyetiniz çok aşağılarda olduğu için çok rahatsınız. Bu nedenle son zamanlarda bu hissede parası eriyen kişilere karşı saygılı olun. Bu hissede UV olacaksanız da olun bu sizin sorununuz. Herkes sizin gibi hareket etmek zorunda değil. Saygılar.
Bu hissede son zamanda parasi eriyen yoktur,
Sadece varmis gibi davrananlar vardir,
saygilar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Ben bile yüksek maliyetle almama rağmen zarardan kurtuldum, maliyetin üstündeym nihayetama tamam veya devam için kararımı Nisan-Mayıs gibi veririm ancak, PS ile ilgili değerlendirmeler, analist toplantısı ve de PS üretiminin tam kapasite bilançoya yansımasını göreceğim, tabiki konjonktürel değişiklikler planları değiştirebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Sayın yak, az yükselsin sesi çıkmayanlar gelir tahtacıyıda patronuda pohpohlamaya başlarlar. Şuan zarar yazdığı için sesleri çıkmıyor. Bunu bir kenara not et.
Ben fiyatlandı ama umarım yanılırım dedim. Eskiler gerçektende bu işi biliyorlar. İnterneti tara herkes usta analist olmuş görürsün. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Ana trendin önüne geçemezler. Biz onu bekleyeceği işte. O zaman büyük mal sahipleride oyunun içinde olacaklar. Patronmu kesecek önlerini? Şelalenin önüne geçip onu engellemeye çalışmak gibi birşey. Yiyorsa yapsında görelim. Azdaha sabır...
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Sn. yak, ben kendi adıma rahatsızlık değil ama, sürekli bi memnuniyetsizlik haliolunca, negatif enerji oluşuyor. Sizi bilmem ama benim ağırlıklı olarak bu şirkete yatırım yapmamın sebebi; her şeye rağmen, yıllardır belli bir istikrarı yakalamış bir şirket olmasıdır. Tabi ki herkes görüşlerini yazmakta serbesttir. Bakın ne güzel 35 yıldır borsa da yatırım yaptığınızı söylüyorsunuz, benimde 25 yılı geçti, bu durumlara alışık olmanız lazım. İnşallah hisse zamanla daha iyi yerlere gelirde (görüşüm bu şekilde ) hepimiz daha rahat nefes alırız. Saygılar.
Yer İmleri