Sayfa 876/1040 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Steve Hanke@steve_hanke
    #Bitcoin is an asset that is extremely volatile, susceptible to fraud, and highly uncertain. What could go wrong? Bitcoin is nothing more than a highly speculative asset with a fundamental value of ZERO.
    Xi, yasakladım diyor sen böyle diyorsun... Steve biladerim, kavgada bile söylenmez bu yahu.!.

2. dünyada altın fiyatlarının 11 aydır artmamasının, düşmesinin sebebi altın üretim artışı olabilir

3. Diğer konuya da yazdım ama buraya da yazayım.

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde belki bir gayrimenkul satışından dolayı para geçecek elimize. Kiloluk külçe altın alma durumumuz olabilir.

Hangi marka, altını nereden alabiliriz ve dikkat etmemiz gereken bir iki tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 6993 nolu mesajın arka planını düşünmeliydik, tersinden okumalıymışız, indikatörmüş

5. Marc Faber; The U.S. dollar is headed for destruction just like a 1960s scenario... The Fed is built to print and they will not stop," https://www.youtube.com/watch?v=gBXFGs9YR8U
    Fed yaratılışı gereği kağıt basmadan duramaz diyor, basacak.. basacak.. hep basacak diyor..

6.  Alıntı Originally Posted by luckystrikes Yazıyı Oku
    Diğer konuya da yazdım ama buraya da yazayım.

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde belki bir gayrimenkul satışından dolayı para geçecek elimize. Kiloluk külçe altın alma durumumuz olabilir.

Hangi marka, altını nereden alabiliriz ve dikkat etmemiz gereken bir iki tavsiye verebilirseniz sevinirim..
    Kiloluğu ileride satmak sıkıntı olabilir.
    Ben fiziki altın için kuveytTürk'ü tercih ediyorum. (Plastik kısmında kuveytTürk yazan İAR altını satıyorlar)
    "Nereden buldun" gibi farklı senaryoları da düşünerek dekontlarını da saklıyorum.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kiloluğu ileride satmak sıkıntı olabilir.
    Ben fiziki altın için kuveytTürk'ü tercih ediyorum. (Plastik kısmında kuveytTürk yazan İAR altını satıyorlar)
    "Nereden buldun" gibi farklı senaryoları da düşünerek dekontlarını da saklıyorum.
    Gram altının da 2 cinsi var galiba
    Fotoğraftaki 995
    Birde 999,9 varmış.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gram altının da 2 cinsi var galiba
    Fotoğraftaki 995
    Birde 999,9 varmış.
    Yurtdışına götürmeyecekseniz 995.0'lık barları almak problem olmaz pek. Yurtdışında 995.0 bar satışı pek yaygın değil benim gördüğüm. Yurtiçinde ise 995.0'ler daha yaygın.

999.9'luk barları üretmek daha zor olduğu için içindeki fazladan altının ederinin de üzerinde fiyat ödeniyor.

Sayfa 876/1040 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •