Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Gidiyorum bir daha yazmam dediler defalarca. Hep geri geldiler.
    Misal ben normal hayatımda buraya bir daha gelmem desem hiçbir güç beni oraya götüremez.
    Bir ortamda istenmiyorsam veya istenmediğimi hissedersem oradan ayrılırım. Bir daha da uğramam.
    Uzay boşluğuna söylemiş olayım.

2. Abi üçgene basıp şikayet edin lütfen. Küfür edip, yazdıkları mesajları siliyorlar.
    @erefefik

Ekim, Kasım, Aralık çok ama çok şenlikli olacak.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolar ile ilgili illa olumlu düşünülecek diye bir kural yok , farklı fikirler tabii ki olacak ama ısrarla ortamı germeye gerek yok . Doların düşüşü ile ilgili başlık mevcut o düşüncede olanların orada yazmaya devam edebilirler ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

The biggest change this week in energy markets is thermal coal. It was trading until now at a 13-year high, but now is at a record high. IHS Markit / Argus put the benchmark Newcastle weekly index at $203.20 a tonne, surpassing the previous peak reached in July 2008
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Benim yazdıklarımı yönetim sildi Nuri...

Umarım forum kuralları gereği diğer üyelere jeymis bondluk yapanları “hapse” göndermiştir AYNI yönetim...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar ile ilgili illa olumlu düşünülecek diye bir kural yok , farklı fikirler tabii ki olacak ama ısrarla ortamı germeye gerek yok . Doların düşüşü ile ilgili başlık mevcut o düşüncede olanların orada yazmaya devam edebilirler ..
    Aynen
    Ceza üstüne ceza almama rağmen.
    Saygıdan kusur etmiyorum.!
    Canın sağ olsun.!!
    Sayın yönetici.!!

8.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    buradan şu anlaşılıyor maksat niza cıkarmak
    Burada bi devlet başkanına kinci vb dedikoduları yaparken iyi

Hep ABD ile iyi geçinmediğimizden bunlar başımıza geliyor diye köle zihniyetini kabul eden yorumları al gülüm ver gülüm yapacaksınız biz de bı tiyatroyu seyredeecek görüşümüzü yazmayacağız öyle mi erman abi... ))

Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •