Arkadaslar ben iktidar yanlısı biri değilim.elbet yanlis politikaları bunlara neden oldu.e halki fakirlestir sorunu çöz noktasına gelmemizin nedeni de zaten bunları sürekli seçen politikalarını onaylayan halk
Arkadaslar ben iktidar yanlısı biri değilim.elbet yanlis politikaları bunlara neden oldu.e halki fakirlestir sorunu çöz noktasına gelmemizin nedeni de zaten bunları sürekli seçen politikalarını onaylayan halk
Yahu inanamadim.adamlar tüm şeker fabrikalarını sattılar.gelen şirketlerin o fabrika çalışanlarının canlarına okuyacağı kesin.ama seçim oldu AKP o fabrikaların olduğu şehirlerin hepsinde tulum cikardi
Sn turali o krediyi sadece devlet bankaları verecek.onlar da zaten para basılarak ödenecek paralar
Mb bi teklik seedeydi bari
atesi sogurdu
İki türlü cari fazla verirsin ya ihracatın artar ya ithalatın azalır.bizim artık ara malı dışında ithalat yapmamamiz lazım.yuksek faiz düşük kur her zamanki politikamız.sonucu belli.su an olan şey yirmi yıldır denenmedi.kur baskilandi ama faiz de düşük tutuldu.kuru yıllarca özelleştirmeleri gelen paralarla veya mekkede dilenip Medinede dağıtarak baskiladik
Acaba diyorum, Katar'dan Kanalİstanbul finansmanı için vb çok yüklü miktarda dolar gelecek de, adamlar gönderirim ama kur 12-13 TL olmalı diye şart koştu da, onun için bilerek mi doları yükseltiyorlar ve para gelince "aaa yanılmışız faiz düşünce dolar çok arttı" deyip 500bp filan artırım mı yapacaklar?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Buraya gelip doğrusunu yapıyorlar diyen hesaplar şaka filan mı? Şu ortamda bankada dolarınız olsa da rahat uyuyamazsınız. Rezalet gerçekten.
Yer İmleri