Haklı olduğumuza inanıyorum gurup içi varlık devri hisse devri ve sözleşmeleri bilenler bilir neler olduğunu gurup içi alacak borç hesaplarının karşılığında hissemi paramı aldıklarını biliyorlardır çbs gayrimenkulü ismini değiştirip oto bayaları yap merkezi istanbula taşı printaş olarak oto boyalarının % 99 hissesine sahip ol arsaları gurup içi şirketlere devret bazılarını teknik iflas konumuna sok tasfiye et borçluda alacaklıda printaş olsun suna arsa devri yap karşılığında kısmi bölünme ile devrolan varlıklar sun bünyesinde faliyettelere ortak olarak devam et yok yok printaş kapalı kutu kurumsal yönetim tebliği var halka açık şirketsin internet siten bile yok kapta açıklama yapmasına gerek yok tebliğ açık özel durum açıklamalarını önemli nitelikteki işlemleri açıklaması gerekir nipponla olan anlaşması nippon türkün kurulması toyoto gibi firmalarla iş yapması izoguard olsun onalt olsun bunlar sıradan firmalar değil lafla iş yapmazlar 5 yıl on yıl hedeflenen süre gelince tasfiye edilir herkes alacağını borcunu bilir şirketlerin sözleşmelerinde vardır iştirak ilişkileri nasıl bilmiyoruz ne zaman öğreneceğiz onlar biliyor
Bu yaşıma kadar çok hayal kurdum çoğunu gerçekleştirdim ulaşılamayacak hayaller değildi oldu borsa hayalim hep kabusa döndü ne yaptıysam nasıl düşünürsem düşüneyim gerçekleşmedi korktum sattım etki altında kaldım sattım sattıktan sonra çok pişman olduğum hisseler oldu satmadıklarımda böyle borsa dışına atıldı çaresizliği yaşadım borsa hayalim saplantıya dönüştü galiba vaz geçemeyeceğim bir durumdayım nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum geçmişi kurcalayarak gelecek planları yapmaktan yoruldum varlık fonu bile Türk telekomun %51 hissesinin peşine düştü sistem neye göre çalışıyor kanunlar da mı eksiklik var hakim ortaklardamı hayalimde artık kanunlarının uygulanmasından başka beklentim kalmadı neyse falımız çıksın artık printaşımız o azamanlarda printaşın fallarına bakanlar gelecek hayallerini gerçekleştirmiş olmalı gerçekler bir gün gün yüzü görecektir pirintaşın hakimleri kim neyi bekliyorlar nasıl hayaller peşindeler togg da varlarmı arsa üzerinde gayrimenkul planları ne yeni projeleri nelerdir düşünmekten yorulduk artık.
2 onur 2 almad sence bedelli sürecinde yeni bir sayfa açarmı.
Bir dedi kodu da ben den tanıdıklarımdan birisi az kaldı dedi borsaya dönmek için.
Yer İmleri