Sayfa 168/222 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Beyler şoktan çıktım ne yazıkki. Bi hafta önce filan, sebebi market olaylarının ucunu göremememdi. Ama iyi direndi akyat paso aldı iyi direndi. Bakalım ne olacak. Ak yat ordinaların alımları takdire şayan. Benim akyat gibi cesaretim yok. Bulgurum önemli.

2.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Beyler şoktan çıktım ne yazıkki. Bi hafta önce filan, sebebi market olaylarının ucunu göremememdi. Ama iyi direndi akyat paso aldı iyi direndi. Bakalım ne olacak. Ak yat ordinaların alımları takdire şayan. Benim akyat gibi cesaretim yok. Bulgurum önemli.
    Cuma günü derinlikli baktım, -5 düştüğünde bile hacim iyiydi ama ne ciddi sayıda alıcı ne de ciddi sayıda satıcı vardı. Paniğe sürüklemek için fiktif işlemlerle ağacı salladıkları o kadar belliydi ki. Ki akşama tekrar 12 üstüne attılar. Bu hafta 13 ü rahat geçer diye tahmin ediyorum.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Cuma günü derinlikli baktım, -5 düştüğünde bile hacim iyiydi ama ne ciddi sayıda alıcı ne de ciddi sayıda satıcı vardı. Paniğe sürüklemek için fiktif işlemlerle ağacı salladıkları o kadar belliydi ki. Ki akşama tekrar 12 üstüne attılar. Bu hafta 13 ü rahat geçer diye tahmin ediyorum.
    Ne fiktif değilki borsada lakin reis kalemi kırdı.ben kaçtım çıtırdarken. Çapım küçük, yolu açık olsun

4. Akbank hisse alıyor citiye virmanlıyor takasta yabancı artıyor ky panikle yorumlarda belli satmış reis bu firmayla ne yapabilirki gönderdi müfettişleri bundan bi şey çıkmaz yabancının alması ky bıkması sanki bi şeylerin geldiğinin habercisi olabilirmi acaba

Alıntı Originally Posted by zemo Yazıyı Oku
    Akbank hisse alıyor citiye virmanlıyor takasta yabancı artıyor ky panikle yorumlarda belli satmış reis bu firmayla ne yapabilirki gönderdi müfettişleri bundan bi şey çıkmaz yabancının alması ky bıkması sanki bi şeylerin geldiğinin habercisi olabilirmi acaba
    Bıkan Küçük yatırımcı ben oluyorsam burda ve bundanda bi medet umuyorsan pek borsacı değilsin. Haa burda pek küçük yatırımcı zaten yoktu.
    Ak alıp citiye virmanlayabilir. Bu yabancının aldığı anlamına gelmez. Bizim bıyıklılar veyahut sn murat ülker bile veya başka bi şahıs bile alabilir. Veya pladis!!! Haa yabancı gözünü karartıp alabilir, burası finlandiya değil, cesaretlerini tebrik ederim inatla alıyorlarsa. Çünkü bana göre "Bazı ürünleri %1 kar marjıyla satıyoruz demesine gerek yoktu, gitsin bim desin, a101 desin, tuncay bey desin, sabancılar carrefour için desin. Hele milletin aklıyla dalga geçmeyin demeye hiç gerek yoktu benim adıma çünkü ben şok market yatırımcısı idim. Bu artık fatih portakaldan kalan siyasi bi söyleme dönüştü. Aklımla dalga geçmeyin, aklımla dalga geçmeyin derdi paso! Bi tükanı benimdi şokun. Yatırımcı idim, ticareti ben borsada yapıyorum. Sn murat ülker haklı olabilir , ben bilmem ama halka açık bi şirketin başı muhalif açıklamalar yaparsa kolu bacağı keser kaçarım. A101 yapaydı, bim yapaydı, migros yapaydı vs.
    Yolu açık olsun. Akyat, istediğin kadar al citiye virmanla.

Kendi adıma Önümü görürsem alırım, bana göre sular fokur fokur.belkide fos bi gaz almadır bilemem ama Ben dinginliği severim.

7. Erdoğan: 500 metrekareden büyük olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yine boş uygulamalar ! tanzimler ne oldu bu arada ?
     Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Erdoğan: 500 metrekareden büyük olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik

Sayfa 168/222 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •