21 Ekim 2021 Perþembe
AKD nin T+2si
![]()
21 Ekim 2021 Perþembe
AKD nin T+2si
![]()
Takasta gözüken yabancýnýn CÝTÝ nin bu aralar sürekli mal çýktýðý. Deutsche yabancý ise hisseyi aldýðý zamandan bu yana yaklaþýk 70bin lot satýþ yaptýðý gözüküyor. Ýlk alanlarýn maliyeti kabaca 2,5 $
TL. olarak 23-24 TL. Aradan geçen 3 yýl cabasý.. Zararýna neden satsýnlar, anlamak mümkün deðil.
Ben de bir SOKM hissedarýyým, buradayým bundan böyle..Ya nasip..
öyle hesaplamayýn hisse 7 liralara da düþtü 14lere de çýktý.o aldýklarý mala kaç takla attýrmýþlardýr kimbilir.
citiden çýkan bizim býyýklýlardan da olabilir.takaslara çok güvenmemek lazým.
yabancý çýkmak istese yukarý sürüp gelenlere malý yüksek fiyattan verip kar ederek çýkar normalde.
ya da enkötüsü zararýn neresinden dönersen kardýr modu![]()
Bunlarýn babasý adam gibi adamdý.malesef ondan sonrasý alavere dalavere bakýn bütün kaðýttlarý borsada milleti süründürüyorlar.Ülker de attýklarý kazýk daha yeni.yok þu kadar büyümüþ yok bu kadar büyümüþ hepsi hikaye.Adam hep bana bana dedikten sonra hiç farketmez.enayilik benim kanaatimce bu adamlarýn tahtalarýna yatýrým yapmak.kalanlara sabýr diliyorum.hangi fonu alsan bundan kat kat fazla üzülmeden para kazanýrsýn burada hiç deðilse deli olman. yatýrým tavsiyesi deðildir herkese bol kazançlar
Blanço, 4 kasým saat 18'den sonra gelecekmiþ.ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
22 Ekim 2021 günü yapýlan iþlemlerin T+2si
![]()
Kardeþ nereden öðrendin eminmisin....birde bunun yatýrýmcý iliþkileri telf yok mu? Ben bukamadim sitedenM2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri