Sayfa 115/174 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 913 - 920 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Burdaki ana düşünce akdere alırken sat satarken al,bunu anlamayacak kadar zavallısın.Borsa da para kazanmak için fırsatları kollamak lazım.Hamal gibi taşıyıp hayal kurmak kimseye fayda getirmez.Ben zorla mı satın diyorum,zorla mı alın diyorum.Ne yapan yapsın beni ilgilendirmez diyorum.Zaman gösterecek haklı olduğumu.
    Boş yapma. Forumu kirletme. Fazla ekran izliyorsun herhalde. Garip hikayeler uretmeye basladin. Doktora gorunmende fayda var.

2.  Alıntı Originally Posted by Jantijan Yazıyı Oku
    Boş yapma. Forumu kirletme. Fazla ekran izliyorsun herhalde. Garip hikayeler uretmeye basladin. Doktora gorunmende fayda var.
    Hasbünallah

3. Bu % 4 lük düşüş neyin nesi ? şirket mi battı ?
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bu % 4 lük düşüş neyin nesi ? şirket mi battı ?
    Hava için bugünkü

5. Düğün değil, bayram değil arkadaş... Endekste artıda.. bu düşüş tam bir soygunculuk. Başka izahı yok
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Düğün değil, bayram değil arkadaş... Endekste artıda.. bu düşüş tam bir soygunculuk. Başka izahı yok
    2 -3 günde 4,30 lardan 5'e gelmişti
    onun düzeltmesidir inşaallah!!!!

7. Bi düzeltme olduğu kesinde neyin düzeltmesi bilemiyoruz

8. Bu sene şu yangınlar başlarken kaştan küçükkuyuya gittim yolda aydın Muğla yolunda gökovadan sakartepe ye çıkarken orada eskiden netholün tesisleri vardı geçerken konuştuyduk burada netholün Dü diye neyse uzatmıyayım işte orası kontrollü kullanım alanı olarak tescillenmiş son çıkan kararnameyle artık böyle ormanda şurda burada korunması gerekli yerlerde kontrollü kullanım alanı olarak tescillendirip turizme açılabiliniyor yani o tesisler hala sendeyse diye yazdım kap ınıda at eğer sendeyse hala
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 115/174 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •