Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 640/1004 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,737
    Blog Entries
    6
    ben finanscıyım. aşağıda çok basit bir hesaplama çıkarttım.
    o kadar basit ki yoldan geçen herkes bu hesabı kolayca yapabilir.
    son 2 yılın memur zam + enflasyon farkı belli. 8+6+8+7
    cem küçük denen herif alsın hesabını yapsın 4.000 tl maaş alan bir memur 2 yılın sonunda % 40 zam ile 5.600 tl alması gerekiyor. (ki buna yılın son aylarında vergi dilimime girince kesinti oranının yükselmesini ve zam mın erimesini dahil etmiyorum o çok fena)
    hesap çok net 2 yıllık memur zammı bu herifin dediği gibi % 40 değil % 32,90 dır.
    buna ancak hitap ettiği belirli zümre inanır.
    yalan bilgilere neden inanırlar onu da anlamış değilim ya neyse

ayrıca son 2 yılda tuik in makyaj(layamadığı) gerçek enflasyon oranı % 100 den fazla.
    bunu geçen seneden bu yana pazara markete oto galeriye yada telefoncuya giden herkes çok net görüyor.

benim enteresan halkım, hep kandırılacak mı...?

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    memurun dramını mr. küçük ceme anlatmak zor. adam kamuda 5-7 bin maaşa iyi alıyorlar diyor özel sektör o kadar alamıyormuş istanbulda ev kirası kaç lira kendi yemek yediği restaurantlarda gelen hesap belki de bir memur maaşı ... konuşturmayın şimdi töbe töbe
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2. Ne yaptı ne etti yine fışkırtarak açtı..
    Kırmızı açılış senede hepi topu 5 günle sınırlı sanırım..

Bu borsa düşmez arkadaş..Kafasına vuruyorsu vuruyorsun ertesi sabah hiç bişi olmamış gibi yemyeşil açıyo..

3. temettu felan mı odendi, makas neden boyle?
    y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ben finanscıyım. aşağıda çok basit bir hesaplama çıkarttım.
    o kadar basit ki yoldan geçen herkes bu hesabı kolayca yapabilir.
    son 2 yılın memur zam + enflasyon farkı belli. 8+6+8+7
    cem küçük denen herif alsın hesabını yapsın 4.000 tl maaş alan bir memur 2 yılın sonunda % 40 zam ile 5.600 tl alması gerekiyor. (ki buna yılın son aylarında vergi dilimime girince kesinti oranının yükselmesini ve zam mın erimesini dahil etmiyorum o çok fena)
    hesap çok net 2 yıllık memur zammı bu herifin dediği gibi % 40 değil % 32,90 dır.
    buna ancak hitap ettiği belirli zümre inanır.
    yalan bilgilere neden inanırlar onu da anlamış değilim ya neyse

ayrıca son 2 yılda tuik in makyaj(layamadığı) gerçek enflasyon oranı % 100 den fazla.
    bunu geçen seneden bu yana pazara markete oto galeriye yada telefoncuya giden herkes çok net görüyor.

benim enteresan halkım, hep kandırılacak mı...?

benim kanaatim yanılabilirim ama halk kanmıyor ancak beleş hayata alıştırıldı alıştı krediyle borçla yardımla fonla geçinmeye alıştı alıştırıldı sonuçta deniz bitti
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ne yaptı ne etti yine fışkırtarak açtı..
    Kırmızı açılış senede hepi topu 5 günle sınırlı sanırım..

Bu borsa düşmez arkadaş..Kafasına vuruyorsu vuruyorsun ertesi sabah hiç bişi olmamış gibi yemyeşil açıyo..
    bir aydır ne yapıyor.. düşmüyor mu ?? sabah iyi açması hiç bir şeyin garantisi değil.. neticede sonra düşüyor..

sen bu tür totemleri bırak.. long poz aç mesela, paraları götür..bu kadar kolaysa..ve her şey bu kadar açıksa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bir aydır ne yapıyor.. düşmüyor mu ?? sabah iyi açması hiç bir şeyin garantisi değil.. neticede sonra düşüyor..

sen bu tür totemleri bırak.. long poz aç mesela, paraları götür..bu kadar kolaysa..ve her şey bu kadar açıksa..
    Hep düşüyoruz ama hepde 1380 1400 işte..
    Düştü dediğinde 1460 lerden geldi..Hepi topu yüzde 5 işte..

Buna çakılma düşüş falan mı denmeye başladı artık..
    DOW da öyle... çöktü möktü..
    Hala 34.000 puan da..

algılara sahip çıkmak lazım sanırım..

1509 long dayım zaten..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hep düşüyoruz ama hepde 1380 1400 işte..
    Düştü dediğinde 1460 lerden geldi..Hepi topu yüzde 5 işte..

Buna çakılma düşüş falan mı denmeye başladı artık..
    DOW da öyle çöktü möktü..
    Hala 34.000 puan da..
    düşüyor mu? düşüyor.. viop piyasasında ciddi bir problem long pozda olanlara.. hisse işlemlerinde değilsin unutma..margin call denilen bir olay var !!

diğer yandan.. anladığım kadarıyla sen taban görmeden inanmam diyorsun.. onu da yaptılar mart ayında.. hatta tarihte olmamış derecede vahşice.. gerekirse yine yaparlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

mart ayından önce de çeşitli ucuzluk kriterlerine (dolar bazında ucuzuz argumanı mesela) ve şirketlerin karlılığına atıfla bu borsa düşmez deniyordu..

iki gün taban yaptılar.. tüm kagıtları.. piyasa zor.. hazır cevaplar ve tahminler işe yaramaz..

Sayfa 640/1004 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •