Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Senin umurunda değil de,biz de adamların umurunda değiliz.Her suyun başında da adamlar oturuyor.Cidden sistemi esir almışlar.Bankalar borsalar,emtia piyasaları,politika,hemen her şey adamların emrinde.Bir plan yapmışlar adım adım kararlı bir şekilde yollarına devam ediyor.Pek de kurtuluş yolu ben göremiyorum.Sanki truman şovdayız.Yahu bir terslik var bu hayat normal değil farkediyoruz da biirleri hep önümüze engeller çıkarıyor gibi.

2. Aciz kuvvetimle
    Elden geleni yaptım anlamında dedim
    Umrumda değili
    Daha napıym be

3. Şov mov yok
    Coğrafya var
    Şimdi rus Karadeniz donanmasını akdenize indirmeme için
    Abd bazı kilit noktaları tutma zorunda
    Eğer güzellikle okey dersen
    Bu defa öteki sertleşçek
    Uğraş dur yaa
    Truman doktrini de şu
    Süttozu yolla göz boya
    Üs kur
    Filan falan

Siyasette,bürokraside iş hayatında dürüst memlekete insanlığa hayırlı sisteme tabi olmayan bir adam görünce adamı izlemeye başlıyorum.O kadar kısa sürede adamı ortadan kaybediyorlar ki inanamazsınız.Misal ekonomist ercan uysal,uğur civelek ,uğur gürses vs dürüst ekonomistler tv lerden dergilerden falan hemen kovuluyorlar.Adamlar seslerini duyuramıyor.Nerde soytarı var o ortalıkta dolanıyor.

Abd ile rusya düşman mı sence,nerde savaştılar ki.Hep ortak paylaştılar dünyayı.Ya ortaksalar.

Truman dan kastım jim carrey in filmiydi truman show diye.Truman doktrinini kastetmedim moruk.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Abd ile rusya düşman mı sence,nerde savaştılar ki.Hep ortak paylaştılar dünyayı.Ya ortaksalar.
    İri yarı rus erkeği körpecik Çin karısını bulmuş pörsümüş abd karısına daha bakar mı yav
    Bence son yirmi senedir düşman hem de azılı
    Ama abd de kapışçak güç yok
    Çin de rezerv asker sayısı 750 milyoncuk haha

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Truman dan kastım jim carrey in filmiydi truman show diye.Truman doktrinini kastetmedim moruk.
    Farkmaz ikisi de aynı mokun suyu abi )

Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •