Sayfa 334/1006 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Merkez bankasının faiz indirimi kararı sonrası, aslında faizin nasıl arttığını gösteren grafik çok ilginç.
    https://www.bloomberght.com/tahvil/tr-10-yillik-tahvil
    Sence çanağı tamamlayıp 24 e gider mi?
    19 un üstü olmaz mı?

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Sence çanağı tamamlayıp 24 e gider mi?
    19 un üstü olmaz mı?
    Çanak 22'de dostum. Sen kulbunu da istiyon sanırım. Bence çok zor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Yeni Zelanda 7 yıl sonra ilk kez faizi artırdı

* Yeni Zelanda Merkez Bankası (RBNZ), faiz oranında beklendiği gibi 25 baz puan artışa gitti. Bu hamle, bankanın 7 yıl sonra yaptığı ilk faiz artışı olarak kayıtlara geçti.

Merkez bankası politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 0,5 seviyesine çıkardı.

İZLANDA DA ARTIRDI

* İzlanda Merkez Bankası (SI) da enflasyona dikkat çekerek faiz oranını 25 baz puan artırdı. Politika faizi oranı yüzde 1.25'ten yüzde 1.50'ye çıktı.

Polonya'da sürpriz faiz artışı

* Polonya Merkez Bankası politika faizi yüzde 0,50'ye çekti. Piyasanın beklentisi faizin yüzde 0,10 düzeyinde sabit bırakılması yönündeydi.

Polonya Merkez Bankası'nın kararı 2012'den bu yana verilen ilk faiz artışı kararı oldu.

* Romanya Merkez Bankası’da salı günü politika faizini 25 baz puan artışla yüzde 1,50'ye çıkardı.
    Tüm dünya fed in varlık alımını azaltmasına karşı parasına kalkan oluştururken bizimki de fed in bu yıl varlık alımını azaltmasını beklemediğini söyleyerek çekirdek fındık fıstık yiyip faiz indiriyor

4. Faiz kararı ne zaman acaba en az 50 puan daha indirebileceğini düşünüyorum ona göre pozisyon almayı düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Faiz kararı ne zaman acaba en az 50 puan daha indirebileceğini düşünüyorum ona göre pozisyon almayı düşünüyorum
    21 Ekim 2021
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Faiz kararı ne zaman acaba en az 50 puan daha indirebileceğini düşünüyorum ona göre pozisyon almayı düşünüyorum
    https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...yurular/Takvim

21 Ekim bizim MB toplantısı…

Yurtdışı raporlarında sene sonu haftalık reponun %15-16 lara inmesini bekleyen kurumlar var…
    50 puan yetmez ama EVET !!! Doğru yolda, TL yi *** edecekler

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    TÜİK hiç biz zaman %35 oranında enflasyon aciklamaz, gerçek enflasyon %60 olsa bile açıklayacağı en fazla %20' dir. Zaten bu yüzden yıllardır fakirlesiyoruz. 90'lı yıllarda en azından gerçek enflasyon açıklanırdı memur,işçi zammı buna göre alırdı.
    Aradaki fark nereye gidiyor.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Gulduren hesap 19a inmis. Dun actim hesabi bugun yarim puan inmis.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 334/1006 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •