Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar vakıfbank ile çalışan var mı? Her bankanın farklı web sitesi var. Vakıfı da tefaş fonu almak için ilk kez kullanacağım. Örneğin bugün saat 11.30 da FIL fonu alış talimatı verdim. Alış bugün hesaba geçiyor değil mi? Ayrıca İnternet sayfasında Yatırım portföyünü toplu olarak göremiyoruz. Bana çok enterasan geldi. Yani biraz karışık gibi. VK6 fonun düşük getirmesini istisna bir durum dedi eleman
    Mobil uygulaması daha kullanışlı. İlk kullanımda web sayfası karışık gelse de alışılıyor. Ben pek sorun yaşamadım fon konusunda. Mobil uygulamayı kullanmanızı öneririm.

2.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Mobil uygulaması daha kullanışlı. İlk kullanımda web sayfası karışık gelse de alışılıyor. Ben pek sorun yaşamadım fon konusunda. Mobil uygulamayı kullanmanızı öneririm.
    Teşekkürler. Aslında en İş bankası ile de çalışıyorum. İnternet bankacılığı bence iyi. Emekli biri olarak evden çalıştığım için Pc kullanıyorum. Karakterler, sayfa büyük olduğu için daha kullanışlı oluyor. Peki bugün 11.30 da aldığım FIL fonu yine bugün hesaba geçer değil mi?

Geçer. Fibabank'ta hesabım yoksa PPZ ya da HYV düşünürdüm.

4.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Geçer. Fibabank'ta hesabım yoksa PPZ ya da HYV düşünürdüm.
    Hepsinde paçal (karışık) yapıyoruz. Farklı bankalardan ama hepsinin de internet bankacılığı farklılık gösteriyor. Alışmak zaman alıyor. Bol kazançlar

5. sadece NNF değil, bu fon işinden de genel olarak çok sıkıldım ama ne yapacağımı da bilmiyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    sadece NNF değil, bu fon işinden de genel olarak çok sıkıldım ama ne yapacağımı da bilmiyorum...
    borçlanma araçlarına park edeceksin aracı. trafiğin bitmesini bekleyeceksin. her gün para kazanmak zorunda değilsin.

7. 570 nolu sayfaya bir türlü atlamıyor benim sayfa...

8.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    sadece NNF değil, bu fon işinden de genel olarak çok sıkıldım ama ne yapacağımı da bilmiyorum...
    bide en klasik acemi hatasıdır misal bugün borsa coştu diye +2 nin üzerine oturmayacaksın: ) yarın yükselişe devam/ kar satışı şansı %50'ye %50. yani alım için cazip bi orantı değil. %90 ihtimal kar vaad eden 1350 bekliyordum ben de çoğu kişi gibi mallanmak için ama gelmedi sağlık olsun. bundan sonra 1420'yi geçtiğini görmen gerek.

Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •