Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 677/1004 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Arkadaşlar kolay gelsin
    bu ara biraz işler yoğun
    Herkese bol kazançlar dilerim

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    tepki verme ihtimaline karşı temkinli miktar kchol ve thyao long..
    ayrıca endekste call opsiyon long poz açtım..zararım şu anda ödediğim prim kadar, eğer hiç tepki yapmazsa.. poz için %3-4 tepki yeterli ekim vadede kalan 18 iş gününde.. olasılık o kadar kötü değil, risk aldım..
    thyao pozlarını kapattım.. kchol maliyetim fena değil ama bekleyeceğim. opsiyon pozları da karlı hale geçti.. bir kısmını bir sonraki vadeye ters işlemle karşılığını açtım, hala net long.. reverse ratio calendar formatını aldı bu durumda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. PETKM de süper beceriksiz bir FETÖ operasyonu çekiliyor..
    Kağıt fişeklemeden önceki son dökme ..
    eeee FETÖ...bunda da satmazsannnnn..mode : on..

Bir arada KCHOL hükümet operasyon düzenleyecek masalları ile dökmüşlerdi milleti..

mystar sercanhan demiş ki 300 kağıtta bıdı bıdı 4 tane kağıt yükseldi onu örnek verme..
    O 300 kağıt geçen sene yüzde 500Min yaparken nerede idin derler adama..
    En tepeden mi nereden mallandı ise burada ağlak pozlarda..

Zaten o yazdığı sürece endeks hiç düşemez demektir..Adam tam bir ters indikatör..Pozu mozu da yok..
    Ne döksem kimi ürtüksem kardır mantığı ile yazan bi trol..

eregl/usd (sarı) vs abd STEEL (kırmızı) endeksi..

2020 başlangıcı referans..grafik yüzde değişimi gösteriyor o zamandan beri..

"eregl/usd" diye bir sembol tanımlayıp onunla STEEL (onun kotasyonu zaten usd) aynı grafikte gösterilmiş durumda bu grafikte..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Ne petkimmiş arkadaş
    pala sesimi duydu sonunda
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sa gençler dün beklediğim ralli başlangıcı dunki ayu tuzağı yuzunden bugün gecikmeli olarak başlamıştır hayrlı ugurlu olun....
    Tebrikler tarkank abi, gecikmeli de olsa bildin... Abi şindi patlayan şortcu patlamıştır, burdan 1500 den şort acsak akşam pazarı ucuzluğu olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

dün akşam 18:00 kapanışında endeks30 hacmi 12 milyar tl idi.. şu ana kadar ise 6 milyarda.. düşüşü geri aldı daha az bir hacimle..

8. Yoncada satış mevcut yalnız tahta yeşil ,
    9.30 dan biraz porföyde bulunsun diye bilançoluk mal aldım.
    yalnız testereli bir bilanço olabilir diye stoploss lu oyuna devam.

Sayfa 677/1004 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •