Twitter, harem gibi.Itiraz eden yok.En ufak eleştiride engelle.sadece.benligini okşayanlar kalır.ve.....o benlik okşandikça kabarır..😀.ve bu kibir helak eder.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Twitter, harem gibi.Itiraz eden yok.En ufak eleştiride engelle.sadece.benligini okşayanlar kalır.ve.....o benlik okşandikça kabarır..😀.ve bu kibir helak eder.
Epey arkadaş ,dost ile .görüştüm. 21 Ekimde mb faiz indirecek..o zaman doları zirveden bozup dipten hisse alacaklarmış..Düşünceleri bu...
Kendince.herkes haklı..
sakin ol mohi...burası senin twitterin değil.gecmiste ne oldu bilemem.ama.nevrotik rahatsızlık derecesinde geleceği görür gibi bir saçmalikla kesin konuştuğunu ve 20 gundur.her gün çöküş için takipçilerini motive ettiğini....ve yanıldığını biliyorum....tofasta ,sürekli zirveden dolayı ek short yaptığını biliyorum..
2 tane teoriye guvenerek kimse iddialı konuşmamalı.Kutsal kaseyi bulmamışsan bunun piyasanın fıtratına aykırı olduğunu bil...
ŞAMPIYON, farklı düşüncede.olmak piyasanın doğasıdır.ama ,geleceği görür gibi piyasada KESIN KONUŞMAK sağlık problemidir...
Bak aslanım, ben doktorum...
Nevrozu da psikozu da iyi bilirim...
Senin teşhisini çoktan koydum da burada söyleyemem...
Bu hastalıkların da hepsini senden iyi tedavi ederim...
Aynı zamanda Genel Cerrah ve (seni pek ilgilendirmez ama) K.doğumcuyum...
Mohi diyerek güya alay ediyorsun...
Maçan yiyorsa çıkarsın ortaya; iddianı kabul ediyorum lem dersin...
Aksi taktirde boşa bağırsak gurultusu çıkarıyorsun...
Bir de bu şekilde konuşabildiğin bir adamı hala twitterda takip edebilmek için ne tür bir mideye sahipsin, onu da çözemedim.
Bunca yıllık cerrahım böyle kursak, böyle mide görmedim arkadaş...![]()
DUHUL : 1999
Bak delikanlı ne olduğunu biliyorum.senin doktor olman her konuda ehil yapmaz.sence yks de oys de.ilk 100 e girenlerin kaçı tip tercih eder.. veya.hepsi mı...bana oradan yürüme.sana bu konuda ders veririm..
hisselerde yıllarca yazdın.ama.bu foruma ÇÖP diyecek kadar nankör oldun
HER doctor HER.b...bilmez.kendi Bransi disinda bir şey bilmediklerine şahit oldum. ailede ,sülalede 6 doctor /adayı var. Taş fırın erkeğiz..senin gibi kadın doğum ilgi alanımıza girmez..bize urolog lazım..
Ha Kursadi ,Taneri engelli olduğun halde başka isimle takip edip onlardan habersiz ,kapalı adresinde eleştiren mi bunu söylüyor..
Ben burada senin yüzüne söylüyorum..
Yer İmleri