THY short sıkıntı idi...
[emoji6]
Toaso da olduğu gibiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
THY short sıkıntı idi...
[emoji6]
Toaso da olduğu gibiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav iyice felaket tellali oldun yaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda sizin gibileri okuyup endekse bakınca acaba hangisi yanlış diye tereddüt ediyor insan...
1.2 Milyonluk portföy duruyordur herhalde, ama niye düşsün diye çırpındığını anlamak mümkün değil...
Öteki taraftan müthiş düşüş bekliyorsan niye 1.2 Milyonluk portföy taşıyorsun o daha enteresan...
Ben kafa bulduğunuzu düşünüyorum hep yok değilse ne yaptığınızı kendinizde bilmiyorsunuz...
Daha yeni konuştuk ya senle
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post5527931
Hayat hoş gerisi boş
senin gibi dipten mal aldığını sanan kerizlerin parasını alıyoruz ,
sende utanma olsa bugun burada saat kaçta ne yazılmış diye bakarsın boş beleş konuşma yapmadan önce,
yarında yonca grafının içine sokucam seni rahat ol, benim çiziklerim biraz derin olur ne içiyorsan yarın sağlam iç öyle gel .
Ha elimi fazla belli etmek istemiyor sırf teknikle dipçi memed nasıl çizilirmiş onu göstermek için bugun teknik yorum yaptım kıymeti bil.![]()
Burası halka açık bir forum ister temel , ister makina sistemi ile ,ister teknik ile oyunun içinde oyun kur ama buraya gelip halka açık diye insanlara keriz diyemezsin memed efendi bu yüzden saygı göstermesini öğreneceksin , gösteremediğin için boyna atılıp geliyorsun başka nikle sadece SAYGI unutma.
Yer İmleri