Teşekkürler. Aslında en İş bankası ile de çalışıyorum. İnternet bankacılığı bence iyi. Emekli biri olarak evden çalıştığım için Pc kullanıyorum. Karakterler, sayfa büyük olduğu için daha kullanışlı oluyor. Peki bugün 11.30 da aldığım FIL fonu yine bugün hesaba geçer değil mi?
İş saklama vesaire epey ücret alıyor.
Ben kaçtım oradan...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Tabi bu fonlari tahmin etmek cok zor. Ipb ve rpd yogun turev kullaniyor.
Kub da hisse tarafinda %8 civari bir eksiklik soz konusu tabloya isleyemedim. Ayrica KKR diye bir hisse veya eurobond var hatali gozuktugunu dusunuyorum. Fonun %74 luk kismini olusturuyor tabloda. Bence hatali.
Gbc ise saat 17 ile 18 arasi ortalama degerleri baz aldigi icin onu da tahmin etmek zor diye dusunuyorum. Yanlis biliyor olabilirim.
Bol kazanclar , saygilar.
9 adet fonun guncel portfoy dagilimlari : 7 Ekim 2021
evet en iyi performans onda. osd günlük getiri mevduatın 2 katı gibi gözükse de aylık bazda ppz ile getirisi aynı. faiz indiriminden yediği darbeyi telafiye uğraşıyor.
Mevduat üstü getiri fon bulmak dahi mesele oldu. Serbest fonların yılbaşından bu yana getirileri iyi olanlar için söylüyorum. %32-34 seviyesinde. Bu yıl sonu toplam getiride mevduat getirisini yakalarsak idare etmiş oluruz.
Mevduat üstü getiri fon bulmak dahi mesele oldu. Serbest fonların yılbaşından bu yana getirileri iyi olanlar için söylüyorum. %32-34 seviyesinde. Bu yıl sonu toplam getiride mevduat getirisini yakalarsak idare etmiş oluruz.
ZDD Fonu incelemeye değer.Bir bakın isterseniz.
KRC de borçlanma araçlarına göre iyi yönetiliyor.
Mobil uygulaması daha kullanışlı. İlk kullanımda web sayfası karışık gelse de alışılıyor. Ben pek sorun yaşamadım fon konusunda. Mobil uygulamayı kullanmanızı öneririm.
Originally Posted by Tbey35
kendimde bir Nzh yatirimcisi olarak dikkatli olunmasi gerektigini dusunuyorum, fonun aldigi ozel sektor senetleri agresif. faktoring ve varlik yonetimi cok.
Yer İmleri