Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    NEO PORTFÖY PY ORTA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI ÖZEL FONU (NZT) hakkında fikri olan var mı? https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=NZT

2 kişi varmış fonda. Her ay ortalama %5 getirecek ne yapabilir ki? borçlanma araçları fonu sonuçta. Diğerlerinin yapmadığı neyi yapıyor olabilir?
    evet güzel bir keşif yapmışsınız teşekkürler. gerçi bazı aylar boş geçmiş 9 ağustos-9 eylül arası ve 18 haziran-19 temmuz gibi aralıklarda %1 getirmiş banka mevduatının gerisinde kalmış ama sabredilirse sonraki ay %3 koyarak toplamda mevduatı geçmiş. pazartesi osd ve nzh'den toplamda %20'lik satış verip bu fona şans tanımayı düşünüyorum. piyasaya çıktığı ay naci ağbal vakasına rağmen +1,5 yapmış daha ne olsun. ziraat bu fonu satıyormu ona bakıcaz tabi önce.

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    evet güzel bir keşif yapmışsınız teşekkürler. gerçi bazı aylar boş geçmiş 9 ağustos-9 eylül arası ve 18 haziran-19 temmuz gibi aralıklarda %1 getirmiş banka mevduatının gerisinde kalmış ama sabredilirse sonraki ay %3 koyarak toplamda mevduatı geçmiş. pazartesi osd ve nzh'den toplamda %20'lik satış verip bu fona şans tanımayı düşünüyorum. piyasaya çıktığı ay naci ağbal vakasına rağmen +1,5 yapmış daha ne olsun.
    faizler düşme eğiliminde değil. o yüzden emin değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    faizler düşme eğiliminde değil. o yüzden emin değilim
    faizin düşmesi veya yükselmesi ne farkederki, maksat hem hiçbir ay eksi yememek hem de çoğu ay faizinin 2-3 katı getiri yakalamaksa rpd ve nzt dışında alternatif varmı? ikisinden %50 %50 yapacaksın yan gelip yatacaksın: ) aylık getiride eksi yazdığı an stop hazır bekleyeceksin yalnız, ben stoptan korkarım diyene uymaz tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    faizin düşmesi veya yükselmesi ne farkederki, maksat hem hiçbir ay eksi yememek hem de çoğu ay faizinin 2-3 katı getiri yakalamaksa rpd ve nzt dışında alternatif varmı? ikisinden %50 %50 yapacaksın yan gelip yatacaksın: ) aylık getiride eksi yazdığı an stop hazır bekleyeceksin yalnız, ben stoptan korkarım diyene uymaz tabi.
    NZT tefasta işlem görmüyor, Nasıl alacağız?

5.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    evet ben de yeni farkettim ziraatin fon alış listesinde de yok. pazartesi sabah ziraat yatırım fonları şubesini bi arayıp söyleyeyim. rpd'yi talep üzerine açmışlardı. sonucu burdan yazarım. konu hakkında başka bilgisi olan varmı?

6.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    NZT özel fon olduğu için alamazsınız.

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    NZT özel fon olduğu için alamazsınız.
    hayda..3 yıldan sonra bunu da yeni öğrendik..belli bir aileye meslek grubuna şirket veya dernek üyelerine vs. özel çıkarılan fonlarlarmış bunlar. ee halka açık değilse tefasta niye bilgileri tüm halka açık yayınlanıyor? nispet mi yapıyorlar: ) hoş serbest fonların da tefas listesinde yayınlanması tuhafıma gitmiştir hep. emeklilik fonlarını befas olarak ayırdıkları gibi özel ve serbest fonları da ayrı bir listeye alsalar iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Fon katılma payları sadece Kurucu ile portföy yönetim sözleşmesi imzalamış olan yatırımcılara
    satılabilir. Fon alım satım talimatları, Kurucu. tarafından yönetilen portföylere dahil edilmek üzere
    işbu izahnamede belirlenen alım satım esasları çerçevesinde portföy yöneticileri tarafından
    verilebilir.

Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •