Originally Posted by
TÜRKOĞLU
işin gücün yalan dolan bu forumda...ha bire sallıyon...nasıl bir kafa bu arkadaş? ne yiyip içiyorsun sen? annen gebelik döneminde folik asit kullanmamış mı acaba?
26 yıldır istanbul'da yaşıyorum akp nin tüm belediye başkanlarını gördüm yani ve rte nin başkanlık dönemini de...şimdi ben üsküdar'da yaşarken abicim bi yağmur yağardı denizle yol birleşirdi ara fotoları zaten bulursun...müthiş akp belediyeciliğine örnek mesela sonra ne oldu imamoğlu geldi ve bu rezalet bitti artık üsküdar da yağmur yağınca denizle yol sıfırlanmıyor...yine eminönünde alt geçit yıllarca her yağmurda o esnaf leş gibi suyun içinde yüzerdi sonra imamoğlu geldi bu rezaleti de bitirdi...sonra meşhur kurbağalı deremiz vardı kadıköyde leş gibi kokardı 25 senede ıslah edemedikleri o dereyi mis gibi yaptı imamoğlu...sonra kadıköy yine yağmura teslim olurdu esnaf imamoğlu geldi bunu da bitirdi...
sonra abicim mahallelere kreşler açtı imamoğlu senin ağa babalarının 25 yılda yapamadığını yaptı...sonra imamoğlu yakın bölgelerde çiftçilere bedava fide, tohum desteği verdi, hayvancılıkla uğraşanlara yem desteği verdi...
v.s. v.s..
kim gerzek sürüsü sen bi daha düşün istersen...
+1
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Yer İmleri