Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 717/1004 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop XXXV

1981 ilk 50, malum işbankası o zaman ilk 50 ye ödül veriyordu.İlk 50 de 36 tıp 14 mühendislik vardı.Bir iki yanılma olabilir.O yılı iyi hatırlıyorum çünkü benim üniversiteye girdiğim yıldı.Ondan sonraki yıllarda benim bildiğim tedricen mühendislik artış gösterdi.Bizim lisede en fazla mühendisliğe adam gönderilen yıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    işin gücün yalan dolan bu forumda...ha bire sallıyon...nasıl bir kafa bu arkadaş? ne yiyip içiyorsun sen? annen gebelik döneminde folik asit kullanmamış mı acaba?

26 yıldır istanbul'da yaşıyorum akp nin tüm belediye başkanlarını gördüm yani ve rte nin başkanlık dönemini de...şimdi ben üsküdar'da yaşarken abicim bi yağmur yağardı denizle yol birleşirdi ara fotoları zaten bulursun...müthiş akp belediyeciliğine örnek mesela sonra ne oldu imamoğlu geldi ve bu rezalet bitti artık üsküdar da yağmur yağınca denizle yol sıfırlanmıyor...yine eminönünde alt geçit yıllarca her yağmurda o esnaf leş gibi suyun içinde yüzerdi sonra imamoğlu geldi bu rezaleti de bitirdi...sonra meşhur kurbağalı deremiz vardı kadıköyde leş gibi kokardı 25 senede ıslah edemedikleri o dereyi mis gibi yaptı imamoğlu...sonra kadıköy yine yağmura teslim olurdu esnaf imamoğlu geldi bunu da bitirdi...

sonra abicim mahallelere kreşler açtı imamoğlu senin ağa babalarının 25 yılda yapamadığını yaptı...sonra imamoğlu yakın bölgelerde çiftçilere bedava fide, tohum desteği verdi, hayvancılıkla uğraşanlara yem desteği verdi...

v.s. v.s..

kim gerzek sürüsü sen bi daha düşün istersen...

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ......reisin tek şansı istanbul belediyesinin chp yönetiminde olması, kötü yönetimin nelere mal olabileceği milletin kafasına dank edebilir bu belediye sayesinde- hiç bi yönetim başarısı yok, bütün herşey algı yönetiminden ibaret.. dikkat edilirse, muhalefet hiç bir konuda -iktidara gelirse ne yapacağına dair bir fikir bir model önermiyor, çünkü hiç bi fikirleri yok, sadece -tayyip gitsin.. bazen arada doğu akdeniz- ege falan konusunda yunan tezlerine destek veren açıklamalar geliyor da, ne yapacaklarını az çok öğrenmiş oluyoruz.. bugünden bakarsak kaybediyor iktidar partisi, ama daha vakit var, şapkadan çıkacak tavşanlara göre işler değişebilir

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bak delikanlı ne olduğunu biliyorum.senin doktor olman her konuda ehil yapmaz.sence yks de oys de.ilk 100 e girenlerin kaçı tip tercih eder.. veya.hepsi mı...bana oradan yürüme.sana bu konuda ders veririm..

hisselerde yıllarca yazdın.ama.bu foruma ÇÖP diyecek kadar nankör oldun

HER doctor HER.b...bilmez.kendi Bransi disinda bir şey bilmediklerine şahit oldum. ailede ,sülalede 6 doctor /adayı var. Taş fırın erkeğiz..senin gibi kadın doğum ilgi alanımıza girmez..bize urolog lazım..

Ha Kursadi ,Taneri engelli olduğun halde başka isimle takip edip onlardan habersiz ,kapalı adresinde eleştiren mi bunu söylüyor..

Ben burada senin yüzüne söylüyorum..
    Bak koçum...

1. Yaşça senden büyüğüm, 1967 doğumluyum ben...

Ama buna rağmen delikanlı demene bir şey demeyeceğim, bunu iltifat olarak kabul ediyorum...

2. Taner veya bir başkasını gizli takip etmiyorum. Yedek hesabım var benim. Arada bir bakarım neler yumurtluyorlar diye.

Çünkü ikisiyle de karşılıklı birbirimizi engellemişiz.

3. Tıp Fakültesine 1984 yılında Türkiye 250.'si olarak girdim...

4. Üstelik ekonomik sebeplerle dershaneye bile gidemedim ben...

O yıllarda TIP 1 numara idi. 90'lı yıllarda bilgisayar ve elektronik TIP'ı geçti...

2010 sonrası TIP tekrar 1 numara oldu...

5. Altı doktor yakını olan biri bu şekilde yalan yanlış bilgilerle konuşmaz...

Demek ki fazla yakının değilmiş bu doktorlar...

Ya da fazla doktor yakının yokmuş demek ki...

6. Ayrıca fazla doktor yakınının olması övünülecek bir şey değildir...

Sadece doktor olamamanın verdiği bir eziklik belirtisidir.

7. Bir de Tofaş için 40'tan shortlamaya başladığımı söylemişsin... Bu yalan...

Geçmiş gönderiler var, geçen ayı tarar bulursun...

Gundwane vermiş zaten alıntıları...

45.70 'ten ilk kademeyi vurdum, sonra 3 kez işlem yapıp maliyeti 49.70'e kadar çıkardım.

30 Eylül'de de 52 ve 53'ten shortladım...

Bunları twitterden vermiştim, beni takip ettiğin için bilmen gerekir. Aç eski gönderilere bak...

Bu arada şunu da ekleyeyim, bazı yavş.klar gibi tweet silmem ben...

8. Son olarak; hala BIST konusunda kendine güveniyorsan hodri meydan...

Maçan yemiyorsa sesini keseceksin yiğidim...

Bik bik etmeyeceksin...

Yanlış yere tezgah açıyorsun...

Hadi şimdi yallah...
    DUHUL : 1999

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    mohikanin endeks tahmini başarılıydı. düşecek dedi hakikaten de öyle oldu... hala da düşecek diyor bakacagiz ....izleyeceğiz..
    fakat basit bir hata yaptı.

giden kağıda pek konuşulmaz.
    ford 250 gordu tup 70 gordu.
    kaat bazinda iddia olmaz spekulasyonu var carti var curtu var...

kaat sebepsizce de gidebilir 5 gitmesi gerekirken 50 de gidebilir...

ama endeks tahmini basarili olmusken niye bu kadar yuklenildi anlamadim...

tofasta yanildigini o niye kabul etmedi anlamadim...
    TOASO da sağlam yanıldı hemde..
    Endeks de daha sonuç belli değil..
    eylül ekim çok kan akacak vadeli de dedi..
    1620 lerden LONG olan dışında batan eden yoktur.
    Öyle batırıcı ani bir düşüş görmediğimiz gibi de 1510 leri yaktı cuma..
    Yani normal bir düzeltme içindeyiz..

xu030 içinde 1300 leri bekliyormuş 3 ay için..Kasım sonuna kadar..
    O konuda izlemedeyiz..
    Var mı karşıma çıkan dedi..
    Evet var..Ben..

Kasım sonu bakalım nerede olacak xu030..
    1300 (izmir) olmaz diyorum ben.
    Oda olacak diyor..

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sayın hocam müsaade edersiniz bir soru sorabilir miyim ?
    mohikan hocam bi cugap alamadım ?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    işin gücün yalan dolan bu forumda...ha bire sallıyon...nasıl bir kafa bu arkadaş? ne yiyip içiyorsun sen? annen gebelik döneminde folik asit kullanmamış mı acaba?

26 yıldır istanbul'da yaşıyorum akp nin tüm belediye başkanlarını gördüm yani ve rte nin başkanlık dönemini de...şimdi ben üsküdar'da yaşarken abicim bi yağmur yağardı denizle yol birleşirdi ara fotoları zaten bulursun...müthiş akp belediyeciliğine örnek mesela sonra ne oldu imamoğlu geldi ve bu rezalet bitti artık üsküdar da yağmur yağınca denizle yol sıfırlanmıyor...yine eminönünde alt geçit yıllarca her yağmurda o esnaf leş gibi suyun içinde yüzerdi sonra imamoğlu geldi bu rezaleti de bitirdi...sonra meşhur kurbağalı deremiz vardı kadıköyde leş gibi kokardı 25 senede ıslah edemedikleri o dereyi mis gibi yaptı imamoğlu...sonra kadıköy yine yağmura teslim olurdu esnaf imamoğlu geldi bunu da bitirdi...

sonra abicim mahallelere kreşler açtı imamoğlu senin ağa babalarının 25 yılda yapamadığını yaptı...sonra imamoğlu yakın bölgelerde çiftçilere bedava fide, tohum desteği verdi, hayvancılıkla uğraşanlara yem desteği verdi...

v.s. v.s..

kim gerzek sürüsü sen bi daha düşün istersen...
    +1

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

O konuda izlemedeyiz..
    Evet var..Ben..

Oda olacak diyor..
    Hissede yanilmayan var mı? Tofaş demiyorum, hisse bazlı yanilmayan.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

O konuda izlemedeyiz..
    Evet var..Ben..

Oda olacak diyor..
    Hisse bazlı yanılmak normal, yanilmayan bir kişi bulamazsın.

Sayfa 717/1004 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •