Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Azimut ta döviz fonları var. Ben de çok anlamıyorum, USD getirileri diye geçiyorimage004~2.jpg

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yukarıdaki listeye göre MJL euro ile işlem görüyor.
    A grubunu TL ile
    B grubunu euro ile alabiliyormuşsunuz.

Ayrıca GFF, EUZ ve DSD'de var.

Tefas'a açık olan Euro işlem yapılabilen serbest fonlar sadece EUZ ve MJL. MJL haftalık fiyat açıklıyor, her hafta cuma günü işlem günü. EUZ ise günlük. EUZ tamamen devlet tahvillerinde; MJL ise en son baktığımda ağırlıklı olan Aktifbank borçlanma aracı taşıyordu.

Ben kendi adımatüm EUR birikimimi EUZ'de tutuyorum. Alternatif TEFAS'a açık fon gelirse dağıtmak koşulu ile.

3.  Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    Azimut ta döviz fonları var. Ben de çok anlamıyorum, USD getirileri diye geçiyorimage004~2.jpg

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Azimut'un tüm serbest fonları TEFAS'a kapalı maalesef.

4. 5-6 ay önce Finansbank bana gelin Lucas bey usd bazlı döviz fonumuz var dedi.lakin 2 sene çıkılmayacak ve yıllık getirisi yüzde 2.75 ..(garanti getiri) euz da böyle bir şey var mı ..birde. Tefastaki yazan getirisi ve fiyatı TL mi EUR mu .tsk
     Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Tefas'a açık olan Euro işlem yapılabilen serbest fonlar sadece EUZ ve MJL. MJL haftalık fiyat açıklıyor, her hafta cuma günü işlem günü. EUZ ise günlük. EUZ tamamen devlet tahvillerinde; MJL ise en son baktığımda ağırlıklı olan Aktifbank borçlanma aracı taşıyordu.

Ben kendi adımatüm EUR birikimimi EUZ'de tutuyorum. Alternatif TEFAS'a açık fon gelirse dağıtmak koşulu ile.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    5-6 ay önce Finansbank bana gelin Lucas bey usd bazlı döviz fonumuz var dedi.lakin 2 sene çıkılmayacak ve yıllık getirisi yüzde 2.75 ..(garanti getiri) euz da böyle bir şey var mı ..birde. Tefastaki yazan getirisi ve fiyatı TL mi EUR mu .tsk

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EUZ'de çıkış kısıtlaması yok. Giriş ve çıkışlar günlük. Garanti kazanç da yok elbette.
    TEFAS'da gördüğünüz veriler günlük TL verileri, her gün için o günkü TL fiyatının EURO günlük gösterge döviz alış değerine bölünmesi ile günlük EUR değeri bulunuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    EUZ'de çıkış kısıtlaması yok. Giriş ve çıkışlar günlük. Garanti kazanç da yok elbette.
    TEFAS'da gördüğünüz veriler günlük TL verileri, her gün için o günkü TL fiyatının EURO günlük gösterge döviz alış değerine bölünmesi ile günlük EUR değeri bulunuyor.
    EUZ fonunu ben de tasiyorum ve bugün satış vererek ayrıldım. 3 ayda hicbirsey kazandırmadi maalesef. Bırakın kazandırmayi bari Euronun artışını yansıtsin. EUZ da tutacağıma KUB'da tutarım.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. son CDS artisi ile eurobond serbest fonlari dolar bazinda iyi dayak yedi. grafikten gorulecegi gibi. euroSerb.jpg

8.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Doğru bilgi için ; https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=EUZ

Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •