Sayfa 582/1002 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Kaçırdığınız nokta mesajınızdaki koyu renkii kısım. Bahse konu fonun B tipinin Euro ile alıp satıyorsunuz.
    Evet ve bu bilgi YPL için de (muhtemelen diğerlerinde de) geçerli;

"A grubu paylar, fiyatı TL olarak ilan edilen ve TL cinsinden ödeme yapılarak alınıp satılan payları; B Grubu paylar ise fiyatı Amerikan Doları (USD) olarak ilan edilen ve Amerikan Doları (USD) cinsinden ödeme yapılarak alınıp satılan payları ifade eder."

https://www.yapikrediportfoy.com.tr/...ileri/ypl.aspx
    Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir.

2.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Geçen hafta açıldı fon alıma, bir almayı deneyeyim bakalım ne olacak dedim anında alıp satabiliyorum. Bankanın kendi PPF'si olmuş yani.
    Anlamadım muhtemelen dengeye oturacaktır.

direkt euro alımında alış + 1 satış +2 valor evet .maksat eldeki dovız i degerlendirmek oluyor

4.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=BRG

Sadece Burgan Bank'tan alınıyor. Yeni açıldığı için mi böyle? PPF için getirisi epeyce yüksek geldi bana.
    Başında TEB var çok büyük ihtimal TEB den de alabilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    gel-gel olmasın ,ppf nasıl boyle getiri olmuş
    Fonlar ilk çıktığında güzel getiriler ile yatırımcıyı cezbeder. Bir müddet sonra kendi kategorisindeki diğer fonlar gibi normal seyrine döner.

6. brg fon ile ilgili sabah bir aracı kuruma bir de burganbanka mail attım. burgan bankta 2018'den kalan mevduat hesabım vardı bugün paramı burgana aktarıp fonu alabilirmiyim diye. önce fon yöneticisi aradı tabiki alabilirsiniz burgan banka yetkilendirme verdik dedi. sonra burgan bank aradı tefas'ta işlem görmüyor diye belirtmişiz zaten görmeye başladığında tefas sayfasında yazar dedi. iyi de fon yönetimi alabilirsiniz diyor hem de rakam 5 gündür işlem görerek yükseliyor nasıl oluyor bu iş dedim, o da şimdilik özel fon statüsünde sıradan müşteriye yassah hemşerim dedi: ) ne zaman işleme açılır bizim için dedim. belli değil tefastan takip edin açıldığı gün bankamıza para havalesi yapar alırsınız dedi. yok sadece imtiyazlı müşterimize özel, yok çalışanlarımıza özel, yok tanıdık yoksa olmaz böyle hastalıklar akp öncesinde vardı şimdi fazlasıyla geri dönmeye başladı.

7. Arkadaşlar biliyorum bu başlıkta bunu sormanın manası yok ama belki tecrubelilereen bir iki kelam okuyup ona göre hareket ederim. Geçen ayki faiz indiriminden sonra döviz bazli fonlar (IPV, KUB, vs.) en az %3 kazandırdı. Acaba onumzdeki ayda muhtemel bir faiz indirimi için bir yuzde beş döviz bazlı fonlar kazandırır mi?

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    brg fon ile ilgili sabah bir aracı kuruma bir de burganbanka mail attım. burgan bankta 2018'den kalan mevduat hesabım vardı bugün paramı burgana aktarıp fonu alabilirmiyim diye. önce fon yöneticisi aradı tabiki alabilirsiniz burgan banka yetkilendirme verdik dedi. sonra burgan bank aradı tefas'ta işlem görmüyor diye belirtmişiz zaten görmeye başladığında tefas sayfasında yazar dedi. iyi de fon yönetimi alabilirsiniz diyor hem de rakam 5 gündür işlem görerek yükseliyor nasıl oluyor bu iş dedim, o da şimdilik özel fon statüsünde sıradan müşteriye yassah hemşerim dedi: ) ne zaman işleme açılır bizim için dedim. belli değil tefastan takip edin açıldığı gün bankamıza para havalesi yapar alırsınız dedi. yok sadece imtiyazlı müşterimize özel, yok çalışanlarımıza özel, yok tanıdık yoksa olmaz böyle hastalıklar akp öncesinde vardı şimdi fazlasıyla geri dönmeye başladı.
    Saçmalamış bence bugün aldım sattım fonu, özel müşteri miyim ben?

Sayfa 582/1002 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •