Sayfa 376/1006 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    dolarda 9.43 görülmeden müdahale ihtimali zayıf. 9.43 üstünde faiz artırımı konuşulmaya başlanır
    9.43 ü yarın öbür gün görür..
    Bişi deel o rakam..

11 tl den aşşa faiz artışı olmaz..
    Adama gülerler ..
    Dün indirdin bugün ne artırıyorsun diye..
    Bu saatten sonra sabit bırakılması bile en iyimser beklenti olacaktır faizciler için..

Doların olması gereken eder de zaten 10 11 arası..

250 milyar doların üzerinde mevduat var..
    2 tl de 500 milyar tl fışkıracak demektir piyasalara..

Müthiş bişi bu..

Yersen tabi ki...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    9.43 ü yarın öbür gün görür..
    Bişi deel o rakam..

11 tl den aşşa faiz artışı olmaz..
    Adama gülerler ..
    Dün indirdin bugün ne artırıyorsun diye..
    Bu saatten sonra sabit bırakılması bile en iyimser beklenti olacaktır faizciler için..

Doların olması gereken eder de zaten 10 11 arası..

250 milyar doların üzerinde mevduat var..
    2 tl de 500 milyar tl fışkıracak demektir piyasalara..

Müthiş bişi bu..
    bizim için u dönüşleri çok normal 2013 den beri kaç kez u dönüşü oldu dolar gider yolunu bulur dendi bastılar faizi rekabetçi kur dendi bastılar faizi dolar yükseldi mi adını söylemeyi bile unutturur adama elin ayağın dolaşır

4. Bankalarda imtiyazlı müşteri olmadıktan kelli küçük yatırımcı ütülmeye mahkumdur.
    Bu gün buna kanaat getirdim.
    Şunu da farkettim ki;
    Ortadoğu kafasını hiç bu kadar dipte yaşamamıştık. 2001 de Cumhuriyet ve ortadoğu kafası çarpıştı . Galip gelen belli. İşin komiği Cumhuriyet kafasının kafası da karıştı ve ortadoğulaştı.
    Esas sorun burada.
    Celal Bayar dediği gibi.
    Cumhuriyet kafasıyla otomobil yaptınız ama ortadoğulu kafasıyla benzin koymayı unuttunuz.
    1960 doğumluyum. 3 ihtilal, bir savaş, sayısız ekonomik kriz gördüm, yaşadım.
    Hiç bu kadar daralmadık. Irak savaşını da sayarsak 2 savaş görmüş, yaşamış oldum. Diğeri Kıbrıstı. Ondan sonrası uçak lastiği bile vermediler bize. Yıllarca ambargo içinde kaldık. Yine bu günkü gibi kötülük yaşamadık
    Şirazemiz kaydı.
    Ortadoğu kafası yönetim beni karamsar yaptı. Elbet düzelecek ama Dünya artık eskisi gibi değil. İyimser olacak hiç bir veri yok.
    Herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
    Saygılar

5. Bende 1965 doğumluyum
    aynen ihtilal de gördüm devalüasyon da tek beklentim biran önce seçim olması ülke bu durumdan biraz daha iyi olur. Çok iyi olmasa bile

Tr saati 21 de fed tutanakları yayınlanacak.!
    Bakalım neler var.??
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Bankalarda imtiyazlı müşteri olmadıktan kelli küçük yatırımcı ütülmeye mahkumdur.
    Bu gün buna kanaat getirdim.
    Şunu da farkettim ki;
    Ortadoğu kafasını hiç bu kadar dipte yaşamamıştık. 2001 de Cumhuriyet ve ortadoğu kafası çarpıştı . Galip gelen belli. İşin komiği Cumhuriyet kafasının kafası da karıştı ve ortadoğulaştı.
    Esas sorun burada.
    Celal Bayar dediği gibi.
    Cumhuriyet kafasıyla otomobil yaptınız ama ortadoğulu kafasıyla benzin koymayı unuttunuz.
    1960 doğumluyum. 3 ihtilal, bir savaş, sayısız ekonomik kriz gördüm, yaşadım.
    Hiç bu kadar daralmadık. Irak savaşını da sayarsak 2 savaş görmüş, yaşamış oldum. Diğeri Kıbrıstı. Ondan sonrası uçak lastiği bile vermediler bize. Yıllarca ambargo içinde kaldık. Yine bu günkü gibi kötülük yaşamadık
    Şirazemiz kaydı.
    Ortadoğu kafası yönetim beni karamsar yaptı. Elbet düzelecek ama Dünya artık eskisi gibi değil. İyimser olacak hiç bir veri yok.
    Herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
    Saygılar
    Ayni yastayiz, dolayisi ile ben de ayni seyleri yasadim...

Ben bu son 20 sene yasadiklarimiz ile bir daha siyasal islama tovbe edecegimizi dusundugumden sizden bi tik daha iyimserim, ama sadece bi tik...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Post

Geçmişteki tasarruflar, köydeki tarlalar, düğündeki altınlar ile bir nesil garanti de diğer nesil ne olur bilemem?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 376/1006 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •