Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Coinler icin sınırlı para kavrami var? Ee peki bas tusa cesit cesit coin yarat ....tam bir komedi... mantıklı bir sey soyleyin.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Coinler icin sınırlı para kavrami var? Ee peki bas tusa cesit cesit coin yarat ....tam bir komedi... mantıklı bir sey soyleyin.
    Dünya ekonomisi basılan paralar yüzünden kocaman bir ponziye dönüştü. Ponzi durursa bütün sistem çökecek. Basılan paraların bir yere gitmesi gerek. Para sınırsız basılınca, karışılığı olarak da sınırsız basılan coinleri koydular.

Bu işin sonu havai fişeklerle biter.

ytd

Orda milleti soyacaklar bence.yukari assagi goturup.

Esas konu para basilmasidir.para basilmasi
    Cok kotudur.
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Bret...C5%9Fmas%C4%B1
    Bu anlasma iptal olmasi cok kotudur.paranim karsiligi altin olmali.
    Parayi bas dagit .oh ne iyi.enflasyon olsun.sonrada faizi kabul etme.vur patlasin cal oynasin.hersey koltukta kalmak icin.

1923 ten sonra kurulan fabrikalar ve uretimle cari acik sifir oldu.kapandi.1 TL=1Dolar oldu.başari budur.laf salatasi degildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Olumlu karar çıkarsa dünya ekonomisinin bittiğinin bir başka işareti olur olsa olsa. Hiç bir karşılığı olmayan, havadan üretilebilen dijital 1 ve 0'ları yine hiç bir karşılığı olmayan paralarla alıp satma oyununa giriyor dünya.

Birileri paralarını bu değersiz 1 ve 0'lara akıtırken, öbür yanda başkaları da insanların gerçekten ihtiyacı olan altın, gümüş, su, bakliyat, yağ, petrol, arsa, beton, demir vs vs stoklayacak.

İşin sonunda iki taraftan birisine çok fena patlayacak bir şeyler

ytd
    Ben ne stoklayayim?
    Herkesin ihtiyaci olan urunleri ureten, satan, ihrac eden sirket hissesi olur mu?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben ne stoklayayim?
    Herkesin ihtiyaci olan urunleri ureten, satan, ihrac eden sirket hissesi olur mu?

Syg,
    Olur. İlla fizikisini stoklamaya gerek yok (Bir miktar fiziki şart tabi) Beton, demir vs derken fiziki emlak ve onların hisselerini kast etmek istemiştim aslında ben de.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben ne stoklayayim?

Syg,
    Şu an için en iyisi rakı felan.
    Yılbaşında kara geçersin dudu bey.
    Tabi para fışkırıyorsa bilmem.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •