Sayfa 284/1002 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Güya basın toplantısında soru soruluyor o da önündeki kağıttan cevabı okuyor, tüm ülke bu acıklı komediyi izleyip uçuruma bir adım daha yaklaşıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kılıçdaroğlu yemiş kafayı memurlara 18 ekimi milat veriyor öncesi ne olacak..?
    fetö olayına çevirdiniz bu işi hasittirin gidin, tanıma bak eleştirmeden imza atan memur sorumluymuş..
    8-10 yerden yıllarca aylık alan bürokratlar,
    Putra şekeri çekenler,
    Gemiler gemicikler,
    Fetonun elini öpmek için sıraya geçenlerden,
    Tüm tarikatlara peşkeş çekenlerden,
    Çadır mahkemesi kuranlardan,

Paramount Hotel De iş çeviren hakim savcı, bürokrat, iş adamı, siyasetçi
    Hepsinden hesap sorulmalı.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    8-10 yerden yıllarca aylık alan bürokratlar,
    Putra şekeri çekenler,
    Gemiler gemicikler,
    Fetonun elini öpmek için sıraya geçenlerden,
    Tüm tarikatlara peşkeş çekenlerden,
    Çadır mahkemesi kuranlardan,

Paramount Hotel De iş çeviren hakim savcı, bürokrat, iş adamı, siyasetçi
    Hepsinden hesap sorulmalı.!!
    18 ekime kadar ne yaptın yaptın, böyle kafa mı olur..?
    sıkıysa savcı ve hakimlere sesleniyorum, gereğini yapmayan cürum işlemek için teşekkül oluşturmayla yargılanacak dese ya ..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    18 ekime kadar ne yaptın yaptın, böyle kafa mı olur..?
    sıkıysa savcı ve hakimlere sesleniyorum, gereğini yapmayan cürum işlemek için teşekkül oluşturmayla yargılanacak dese ya ..
    Aynen abi haklısın.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Yarın 18 Ekim
    Yani Thejackalav ile dolar kuru konulu iddiamızın son günü.
    Tahminler şu şekildeydi.

Thejackalav 7,54
    Egeduk 8,74

Yarın kapanıştan sonra görüşmek üzere

''1. Dünyada kendine ait 130 milyar doları hem de hiçbir sonuç elde etmeden gizlice satıp daha sonra sattığı dövizi borçlanan ve bu borçlardan oluşan brüt rezervlerle övünen kaç Merkez Bankası var?

2. Merkez Bankası her hafta bilanço yayınlıyor. Bilanço ‘net rezervler’ kalemini içeriyor. Merkez Bankası ayrıca ‘Uluslararası rezervler ve döviz likiditesi’ tablosu yayımlıyor. Bu tablo da swap verilerini içeriyor. Bu tabloların hazırlamasının ve kamuoyuyla paylaşılmasının teorik, pratik ve tarihi arka planını hiç merak ettiniz mi?
    https://www.karar.com/guncel-haberle...ksizse-1636145

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    her sabah kahvaltida 700-900 gr balik yerim 50 yildir boyle yanliz- 7 aydiir denizde balik yok balık yiyemez oldum ben demrede yaşıyorum balıkçılık yaparak geçiniyorlum küçük bir teknem var pancar motorlu 4.5 metelik mazot ile çalıyor yalnız mazota zam geldi dediler doğrumu bilmiyorum
    İİlk kez bugün markete gittim keçi peyniri 15 TL idi 100 olmuş v allajhi düz peyni 10 TL idi koyun olanı r omuş 40-60 TL zeytun keza 40 olmuş eskiden keçilere veriliyordu alan almıyordu çiğ zeytiumn ( TL olmuş 1 TL idi hüda devüladton falan mi oldu
    Birde siteye üye olurken çok kazık bir soru geldi 2 aaat araştırdım cevap için uzunca birlerin kısaltması ne diye sordu viyop cevabı yazınca üyelik hakkı almış odum 9 dam aldığım dolar 9.30 oldu 10,000 TL vardı 1000 dolar aldım 1000 TL yi de yedim kazanç 300 TL oldu balık 30-50 arası gidiyor türüne göre 1 aylık balık tutmama gerek kalmadı Aydın 400-500 kazanç ediyorum mırmır Karagöz mercan çıkıyor para etmiyor bunlar lüfer levrek para ediyor oda hiç kalmadı
    hosgeldiniz

Tam olarak nerede yasiyorsunuz? Balik kalmadi derken sizce sebep nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yarın 18 Ekim
    Yani Thejackalav ile dolar kuru konulu iddiamızın son günü.
    Tahminler şu şekildeydi.

Thejackalav 7,54
    Egeduk 8,74

Yarın kapanıştan sonra görüşmek üzere
    iddianın hiçbir yerinde yıl geçiyor mu, adam çıkıp 2022 der sonuçta kenan kalav bu..?

Sayfa 284/1002 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •