Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 909/1004 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Evet doğru teknik analiz diye birşey yoktur..
    Kardemir maliyetim teknik analizledir..

Tarihlere ve barın durumuna bakınız portföy de görülüyor nerede aldık nasıl taşıyoruz...
    Teknik analiz yokmuş ...
    Len bırak [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
    Beceremedim demiyorda...
    Bence malûm arkadaş ta TEMEL analiz ön görüşü yok..
    Neymiş ilk arzda dolar değerli iken arza katılmış maliyeti yüksek vs imiş..
    Ulen o adamlar ekgyo gibi 3 tane kazandı zaten arzdan bu yana[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Endekse levye top tüfek giresim var. neden bilmiyorum
    50 baz puan en az indirmesi lazım emir eri. Yoksa alınır görevden.

Sayın Sindoma yine bank of dediğiniz gibi tüpraşta aynı oyunu oynuyor sanırım. 800 bini geçti satışları. Karşı ayakta 550 binle ak var..
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

garan ve kchol son dönemde sürekli satışta.. bu nedenle tahmin yapmak zor.. endeks ve bu hisseler arasında güçlü bir korrelasyon var genel yön konusunda (orta uzun vade)..garan ayrıca beklenti olarak takibimde.. 2021 net kar 11 milyar tl civarı bekleniyor.. herhalde bu kar rakamını tek geçen eregl olacak.. ama eregl kar rakamı döngüsel ve kalıcı değil muhtemelen.. ama garan tam bir makina bu anlamda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

GARAN
    "Karşılık giderleri öncesi karlılığın ikinci yarıda ilk yarıya göre, swaplara göre düzeltilmiş marjlarda 50 baz puanlık genişlenmenin etkisi ile, artmasını bekliyoruz. 2022 yılı tahminlerimiz marjlarda ilave 40 baz puanlık bir artışı içeriyor. Geniş bireysel müşteri bazı ve yüksek vadesiz mevduat tabanı ile, Garanti net faiz marjında sektörde lider konumda (Önümüzdeki 3 yıl için marj tahminimiz %4.2) Öte yandan bankanın takipteki alacaklar ile önden karşılık ayırmış olması, 2021 yılında karşılık gider oranının düşük seyredip karlılığa çok olumlu katkı yapmasını sağlıyor. Son yaptığımız güncel tahminlere göre bankanın öz sermaye karlılığı 2022 yılında %18’e yükseliyor. Garanti Bankası 2022 tahminlerimize göre 2.8x F/K ve 0.48 F/DD oranları ile işlem görmekte. 2021 için net kar tahminimizi TL 9.5 milyar seviyesinden TL 11 milyarın üzerine çıkardığımız bankanın bu yılın 3Ç ‘de 2Ç’e kıyasla %10 artışla 3.2 milyar TL net kar açıklayacağını tahmin ediyoruz."

iş yatırım beklentileri bu şekilde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma yine bank of dediğiniz gibi tüpraşta aynı oyunu oynuyor sanırım. 800 bini geçti satışları. Karşı ayakta 550 binle ak var..
    son günlerin mahşerin 3 atlısı var kuş,Aselsn,tup bugun bunlarda ortalama yaparak düzeltme mevcut ,
    satanlar badem bofası diğerleride karşı ayağı.
    Size geçen söyledim burada , yalnız bilanço tarihlerine doğru stoploss rakamlarınız treder sanız gözden geçirin al yat çıysanız sıkıntı yok.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    garan ve kchol son dönemde sürekli satışta.. bu nedenle tahmin yapmak zor.. endeks ve bu hisseler arasında güçlü bir korrelasyon var genel yön konusunda (orta uzun vade)..garan ayrıca beklenti olarak takibimde.. 2021 net kar 11 milyar tl civarı bekleniyor.. herhalde bu kar rakamını tek geçen eregl olacak.. ama eregl kar rakamı döngüsel ve kalıcı değil muhtemelen.. ama garan tam bir makina bu anlamda..
    kchol de olabilir kar rakamını geçebilecek.. zaten geçen sene de o rakamlara çok yakındı..bu sene tuprs ve oto sektörü itici gücü ile süpriz yüksek bir rakam açıklayabilir..geçen seneki net kar rakamı 9.5 milyar tl civarıydı..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    son günlerin mahşerin 3 atlısı var kuş,Aselsn,tup bugun bunlarda ortalama yaparak düzeltme mevcut ,
    satanlar badem bofası diğerleride karşı ayağı.
    Size geçen söyledim burada , yalnız bilanço tarihlerine doğru stoploss rakamlarınız treder sanız gözden geçirin al yat çıysanız sıkıntı yok.
    Uzun dönemdir bende var sayın sindoma. 2018 ağustostan beri elimde mevcut alış yapa yapa baya ortalamamı düşürdüm. Orta vadede elimde tutmaya devam edeceğim. Ben sadece bakış açınızı anlamaya çalışıyorum. Öğrenmek amaç. Saygılar.
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Sayfa 909/1004 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •