Sayfa 432/1006 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Akalın da eşinin kız kardeşine ait olan restoranın zorla ellerinden alınmak istediğini iddia etti.
    Haberin ayrıntısı baya korkunç.Sıradan bir olay değil. Yeşilada'nın bahsettiği olaylardan birisi.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Nasrettin hoca misali.!!
    O zamana kadar atı alan çoktan üsküdarı geçer.!!!

Alamanda 1. Sınıfta öğretiliyor.!!
    Ağustos 2018 rahip brunson krizi karabatak dolarda 7.20 seviyesinden alım önerdi, Kasım 2020 dolar 8.50 gr altın 550 karabatak hem de kredi çekerek altın alımı ve çay demleyip keyfinize bakmayı önerdi. Senin dinleyenlerin kara denizde gemileri battı, bırak üsküdarı boğazı bile göremediler

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Ağustos 2018 rahip brunson krizi karabatak dolarda 7.20 seviyesinden alım önerdi, Kasım 2020 dolar 8.50 gr altın 550 karabatak hem de kredi çekerek altın alımı ve çay demleyip keyfinize bakmayı önerdi. Senin dinleyenlerin kara denizde gemileri battı, bırak üsküdarı boğazı bile göremediler
    Biraz küçük atta civcivlerde yesin.!!
    Adam daha mahkemeye çıkmadan.!!
    Uçak havaalanında bekliyordu.!!
    Trump sopayı gösterince.!!
    Reisiniz süt dökmüş kedi gibi oldu.!!
    https://m.youtube.com/watch?v=ovXwOI3dq-8
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Ben de şahidim siz ne zaman gelseniz zirve oluyor dövizde borsa da dip oluyor. Belki tesadüftür ama yine borsa ralliye kalkarsa hayırla anarım sizi
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Biraz küçük atta civcivlerde yesin.!!
    Adam daha mahkemeye çıkmadan.!!
    Uçak havaalanında bekliyordu.!!
    Trump sopayı gösterince.!!
    Reisiniz süt dökmüş kedi gibi oldu.!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de şahidim siz ne zaman gelseniz zirve oluyor dövizde borsa da dip oluyor. Belki tesadüftür ama yine borsa ralliye kalkarsa hayırla anarım sizi

Bak kardeş yol haritası bu grafik
    Belki faydası olur.!!
    Gerçekleşir veya gerçekleşmez.!!
    Yine de hiç yoktan iyidir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Ben borsaciyim, viop pozum sayesinde tl faizden de faydalanıyorum, şu an sene başında dolar almadığım için hala kardayim dolar faizi dahil, ama herkese tavsiye etmem çok riskli stresli iş senelerimizi verdik ki bazen çok zarar da olabiliyor. O grafik olabilir olsa bile bana yarar bence, zaten ülke yönetimi de devalüasyon istiyor anladığımız kadarıyla. Her yol munih oyna devam.
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bak kardeş yol haritası bu grafik
    Belki faydası olur.!!
    Gerçekleşir veya gerçekleşmez.!!
    Yine de hiç yoktan iyidir.!!

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben borsaciyim, viop pozum sayesinde tl faizden de faydalanıyorum, şu an sene başında dolar almadığım için hala kardayim dolar faizi dahil, ama herkese tavsiye etmem çok riskli stresli iş senelerimizi verdik ki bazen çok zarar da olabiliyor. O grafik olabilir olsa bile bana yarar bence, zaten ülke yönetimi de devalüasyon istiyor anladığımız kadarıyla. Her yol munih oyna devam.

Ben de ara sıra forexte takılıyorum.!!
    Sadece dolar/TL
    Euro/TL
    3 haftadır yüksek kaldıraçlı pozisyonla yola devam ediyorum.!!
    Şimdilik Gayet güzel gidiyor.!!
    Yakında karları cebe koyup biraz tatile çıkmayı düşünüyorum.!!

Piyasada hiç bir zaman 7.2 gibi bir fiyat olmadı. Gece gördü o değerleri satış değerleri 6.8 gibi bir rakamdı. 6.8 de ise 1 veya 2. gün kadar kaldı. Sonrasında ise 6.3 yapıştı olay bu şekilde. Kimse forex piyasasında oynamıyorsa 7.2 den usd almış olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 432/1006 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •