Aðustos 2018 rahip brunson krizi karabatak dolarda 7.20 seviyesinden alým önerdi, Kasým 2020 dolar 8.50 gr altýn 550 karabatak hem de kredi çekerek altýn alýmý ve çay demleyip keyfinize bakmayý önerdi. Senin dinleyenlerin kara denizde gemileri battý, býrak üsküdarý boðazý bile göremediler![]()
Biraz küçük atta civcivlerde yesin.!!
Adam daha mahkemeye çýkmadan.!!
Uçak havaalanýnda bekliyordu.!!
Trump sopayý gösterince.!!
Reisiniz süt dökmüþ kedi gibi oldu.!!
https://m.youtube.com/watch?v=ovXwOI3dq-8
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ben de þahidim siz ne zaman gelseniz zirve oluyor dövizde borsa da dip oluyor. Belki tesadüftür ama yine borsa ralliye kalkarsa hayýrla anarým siziSM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben borsaciyim, viop pozum sayesinde tl faizden de faydalanýyorum, þu an sene baþýnda dolar almadýðým için hala kardayim dolar faizi dahil, ama herkese tavsiye etmem çok riskli stresli iþ senelerimizi verdik ki bazen çok zarar da olabiliyor. O grafik olabilir olsa bile bana yarar bence, zaten ülke yönetimi de devalüasyon istiyor anladýðýmýz kadarýyla. Her yol munih oyna devam.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Piyasada hiç bir zaman 7.2 gibi bir fiyat olmadý. Gece gördü o deðerleri satýþ deðerleri 6.8 gibi bir rakamdý. 6.8 de ise 1 veya 2. gün kadar kaldý. Sonrasýnda ise 6.3 yapýþtý olay bu þekilde. Kimse forex piyasasýnda oynamýyorsa 7.2 den usd almýþ olamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri