Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 938/1004 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop XXXV

1. bilanço dönemi geldi, açıklanacak rakamlarla borsadaki fiyatlamalar arasında muazzam bi uyumsuzluk var, tüpraş ve ereğli gibi bir kaç büyük hisse bağımsızlığını ilan etmişti, ilaveten aksa, aghol, tekfen, aygaz gibi ikincil blue-chipler de olması gerekene doğru döndüler bir kaç gündür

büyük ayının manipüle edebildiği sadece bankalar ve sahol-kchol gibi hala yüklü yabancı poz taşınan hisseler.. bunlarda da artık uv fonlardan pek mal geldiğini zannetmiyorum, büyük ayı yabancı takasından ödünç aldığı mallarla short poz açıyor olmalı piyasayı baskıda tutmak amaçlı.. neticede zor oyunu bozar, yeterli para girişi olabildiği noktada, ayıcık short kapatma derdine düşer- ralli olur

SPOT

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    8.50 maliyetli dolardan sabah biraz sattım.
    hayırlı olsun bademcuklerime.
    Sindoma abi dolardan gelen parayı naptın, tl de tutmazsın heralde, biliyon tl de tutulan para eriyor enflasyon bazında
    Hamdım Piştim Yandım

8.85 maliyetli garan kapattım.. ben şimdi kapatınca gitmeye devam eder.. aslında pozun orjinali short put endekse karşı garan short idi.. garan short karlı kapatıldıktan sonra garan long poz açılmıştı.. onlarda şimdi kapatıldı karlı biçimde, kasaya ek nakit girmiş oldu pozu rahatlattı.. neticede endeks long manasına gelen short put pozu devam ediyor.. kchol ise hareket etmiyor.. kaldı.. 22.03 maliyetle.. vadeli olduğu için çok fazla tutamıyorum long pozları.. zaman erimesi nedeniyle.. overperform etseler endeksi gayet rahat short açacağım ikisinde de endeks long poza karşı..daha rahat bir poz türü benim için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

eylül başından beri ekim vade kchol dağılımına baktım.. tacirler ve gedik toplam satış kontratlarının %82'sini beraber tutuyorlar.. ciddi bir ağırlık var orada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

düşük faiz ortamını sağlarsa merkez, mesela %10-11 gibi (mesela dedik) bu en çok uygun yerden vadeli long kontratların işine yarar, diğer her şey aynıyken (konjektür).. long taşıma maliyeti düşecek.. şu anda ciddi bir maliyet var.. aralık vade endeks long kontratı mesela 1575 civarı.. spot ise 1540 civarı.. kontrat başına 375 tl..hem zamanlaman iyi olacak hem de volatil olacak ki bu 375 tl dezevantajı yenebilesin..

7. Btc etf si 16.30 da işleme giriyor..
    Hadi bakalım ne olacak

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] güzel tespit..
    Yani en azından poza girenin stopu belli
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    oyak palası da dibi bulmaya epey yaklaşmış.

https://invst.ly/wckj0 dipte sayılır.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 938/1004 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •