Nereye saldıracaklarmış, deniz hakimiyetiyle ilgili meseleler bunlar, bu işin raconu bu. Öyle bir hata yaparlarsa (karada), en perişan halimizle adalara çökeriz.
Batıya kuvvet kaydırmamızı sağlamaya yönelik biraz da.
Yunan ordusu pert durumda bu arada bi halt olmaz onlardan, ama deniz hakimiyeti meselesi civcivli, İsrail var Mısır var, GKRY var, Fransa var, GKRY deki İngiliz üsleri var, bunların dışında Suriye'de Rusya var, denklem karışık her iki yönde kırılgan.
İnşallah Yunanistan bir şuursuzluk yapar diyorum...
Faiz Toto anketi başlamadı mı?
Ben tahminimi yapıyorum 50-100 baz puan faiz artışı bekliyorum.
Olması gereken en az 500 puan faiz artışı ama 50 puan bile arttırmayacağını bildiğimiz için dolar artıyor.
İndiremezler bence bu toplantıda.
----------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Faiz 100 puan iner.tum emareler o yönde.berat hapiste fikirleri iktidarda.bosa harcadik seni berat üstat hakkını helal et.dolarla mi maaş alıyorsunuz derken subliminal olarak doğru yolu gösterdin de bu capsızlar ancak senin yoluna geldiler .capsizlar işte ne beklenir ki.
Benim beklentim 50-100 indirim yönündeydi..
Malum yurtdışına çıktığına göre pass geçme olasılığı ciddi anlamda dikkate alınabilir MB bağımsızdır falan....
Kendi ayaklarına sıkmamak ve kararsızlık olmaması için artış ihtimali olmaz ama pass geçme ihtimali güçleniyor.
200 100 baz puan indirim derken son soylemde pas gececegi acikca konusulmaya basladi.
200 baz puan yapacaklardi neyseki ondan vazgecmis gorunuyorlar ! en kotu 100 ile konuyu kapatacaklardir.
%51 pas , %49 100 baz puan indirim diye dusunuyorum
"yatırım tavsiyesi değildir"
Yer İmleri