Sayfa 309/1002 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    LPG’ye bir zam daha

2 Ekim'de 71 kuruş zamlanan LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 23 kuruş daha zam geliyor.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...-daha-6718106/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Malum emlak fiyatları da çok arttı acaba o tarafta da durum böyle midir merak ettim...

Satılamayan ikinci el araçlar oto galerilerde kapasiteyi doldurdu

https://www.sozcu.com.tr/2021/otomot...gozdenkacmasin
    E yani. Millette para sınırsız değil. İlla tıkanacaktı bir yerde. Emlak ve oto piyasasını şişiren faizlerin düşük olmasıydı. Yeniden eskiye dönmek için faizleri indirmeye çalışıyorlar ama o günler geride kaldı. Faizleri düşürmek için yırtınmaları bundan yani. Stoklar patlayacak yoksa bir yerlerde.

EPGİS: 21/10/2021 itibarıyla LPG Otogazda 22 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde zam yapıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Saldirir mi ?

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, ABD ve Fransa ile milyarlarca dolarlık savunma anlaşmalarına yapan Yunanistan ın, Türkiye nin zayıf bir anında saldırıya geçeceği konusunda uyarıda bulundu.

Bir de önemli bir konu var. Fransa ile Yunanistan arasındaki bu savunma işbirliği anlaşması. Olay çok büyük. Fransa, Yunanistan ve Türkiye, NATO üyesi mi? NATO üyesi. Peki Fransa ile Yunanistan arasında imzalanan Bana yapılan saldırı sana yapılan saldırıdır şeklindeki anlaşma NATO nun içerisinde zaten yok mu? Var, 5. maddesi. O zaman neden yapıyorsun? Türkiye'yi hedef alıyorsan NATO ittifakı içinde bir başka NATO ülkesini hedef alan iki ülke var demektir.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...caklar-1878158
    Ben inanmiyorum Yunanistan in Turkiyeye saldiracagina

Amerikaninda neden yunan adalarina silah ve asker koyma anlasmasinida anlamadim. Abd yunanistan turkiye hepsi natoda. Ee bunlara ne gerek var simdi?

Yoksa bir habermi aldilar natodan mi cikiyoruz?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ben inanmiyorum Yunanistan in Turkiyeye saldiracagina

Amerikaninda neden yunan adalarina silah ve asker koyma anlasmasinida anlamadim. Abd yunanistan turkiye hepsi natoda. Ee bunlara ne gerek var simdi?

Yoksa bir habermi aldilar natodan mi cikiyoruz?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Abd NATO dan çıkıp sağa sola saldırırsa)?
    Ya nato dediğin bikaç bankerin şeysi çiffliği
    Abd nato mato takmaz yeri geldi mi babasının oğlunu da
    Şimdi dümenden nato
    Yersen ama yeme

Reyisin en büyük hatası damadı maliye bakanı yapmasıydı, diğer herhangi bir bakanlık içişleri, dışışleri v.s damadı yıpratmazdı, emme milletin cebine dokanınca damadın film bitti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolardaki satis tam teknik satis kanmamak lazim.egimi cok dik.1 gunluk.....

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolardaki satis tam teknik satis kanmamak lazim.egimi cok dik.1 gunluk.....
    pas geçse ne olacak ki, papaz pilav yemez, gelecek ay düşürecek illaki, az satin alinani geri verir belki 9 olur

Sayfa 309/1002 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •