Sayfa 894/1013 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. AP: Anayasa değişirse AB’yi askıya alırız
    Avrupa Parlamentosu Dışişleri Komisyonu, Kati Piri tarafından hazırlanan Türkiye raporunu kabul etti. 3'e karşı 51 oyla kabul edilen rapora göre anayasanın değişmesi durumunda Türkiye'nin AB müzakerelerinin askıya alınabileceği kaydedildi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/a...liriz-1902605/
    Raporun nihai halinin Temmuz’da yapılacak görüşmeler sonrasında tamamlanacağı kaydedilirken oylamada Türkiye raportörü Kati Piri gözlemlerini sundu.
    Piri, “Parlamentodaki tüm grupların, AB-Türkiye ilişkilerinin geleceği konusunda farklı bir tavırları var. Komisyonun ve Konseyin Türkiye’de olan bitenler hakkında sessiz kaldığını görüyoruz. Ancak ben Parlamentonun genel anlamdaki sabit duruşundan gurur duyuyorum ve elbette Parlamentonun tek bir sesle konuşmasını sağlamak en zorlu mücadeleydi bizim için†ifadelerini kullandı.
    Piri, “Bugün kabul ettiğimiz önerge, eğer anayasa paketi değişmeden uygulanırsa, Türkiye ile üyelik müzakerelerinin resmi olarak askıya alınması gerekeceği anlamına geliyor†açıklamasını yaptı.
    Piri, Türkiye ile üyelik sürecinin askıya alınmasının AB'ye katılım öncesi sağlanan fonların da askıya alınması anlamına geldiğini ifade ederek, ilişkilerin kesilmesi durumunda Türkiye’ye tahsis edilen fonların Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarına verileceğini ve AB bütçesindeki para doğrudan doğruya Türk halkına dağıtılacağını savundu.
    Piri açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Dürüst olmak gerekirse Türkiye son 6 yıldır mültecilere ev sahipliği konusunda çok şey yaptı. Bugün Türkiye’de halen 3.2 milyon mülteci var ve biz bunu raporumuzda da belirtiyoruz. AB üyesi ülkeler, AB-Türkiye göçmen anlaşması ile Türkiye’den AB’ye daha fazla mülteci alınacağına söz verdi. Biz bu sözü tutmaya çalışmak zorundayız. Fakat Türk devleti de bizi bu konuyla tehdit etmemelidirâ€.
    Öte yandan Avrupa Birliği’nin genişlemeden sorumlu üyesi Johannes Hahn’ın 6 Temmuz’da Türkiye’ye geleceği açıklandı ve Hahn’nın 25 Mayıs’ta Brüksel’de gerçekleşen AB-Türkiye toplantılarının bir devamı niteliğinde olacağı kaydedildi.

2. Dolarcı kardeşler, bu topiğin her sayfasında otomobil reklamı kaynıyor. Oysa ben otomobil almamak için nefsimle mücadele ediyorum. Boş ver alma şimdi , nakit paranı savurma, bu fiyatlar daha da düşer, sabret diye kendime sesleniyorum.
    Hani bir beyinin nesi var, iki beyinin sesi var dersek ; otomobil bir ihtiyaçsa ve alınmalıysa , şimdi mi ? kaç ay - yıl sonra ? ( dolar düşecek mi , çıkacak mı diye de anlayabilirsiniz )

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    DXY taban oluşturuyor. Formasyon tamamlandı, teyidi bekliyorum...
    dxy günlük grafik,

https://i.hizliresim.com/PrB936.png

4.  Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    Sayın mahıarda "piyasada fiyat herşeydir". Çoğu HO lardan türetilen indilerin hepsi gereksizdir. Esas oğlanın fiyat olduğu bir alemde onun ortalaması alınarak bulunan değerler hep bir sonraki fiyat değeri ile belirlenir asla sonraki fiyatı göstermez.
    dxy de qm formasyonu var. Şekil oluştu, teyit için izliyorum. Fake olmayacaksa eu düşüşü muhtemeldir.

5. FED yıl sonunda bilanço küçültmeye gideceğim diyince yatırımcılar ağlamaya başladı:

Efsanevi yatırımcı Jim Rogers, Business Insider'a verdiği röportajda bu yıl sonunda veya önümüzdeki yıl tüm zamanların en büyük krizini öngördüğünü söyledi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. 3,5446 del geç şunu be fiyat yetttin canımıza ttemiz bir %2 lik gün istiyorum ulen çokmu be.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3,5446 del geç şunu be..
    3.5431 oldu..

ha gayret..

8. abd medyası:abd ordusu suriye'de iran'a ait iha düşürdü-ntv
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 894/1013 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •