Sayfa 68/1002 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İyi hafta sonları TÜRK MİLLETİ

Gerçekten Tanrı yardımcımız olsun.

O geçmişteki olanları yaşamayız inşallah.

Faiz mecbur artacak ilerde.

Merkez eksi rezervde bu durumu hiç yaşamadım.

Neler olacak yaşarsak göreceğiz.

Neyse

Yine karalar bağladım.

Ne merem bir ÜLKEM var yahu.

Hiçmi akıllanmaz siyasileri hiçmi ahlaklı ve dürüst olamaz.
    Kök Tengri korusun ve yüceltsin

Erdoğan: Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: 19 yılda tüm badireleri nasıl suhuletle atlattıysak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 limanına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

BloombergHT : pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litresi 44 kuruş zamlanacak

Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan, Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecektir

Erdoğan: Hedefimiz Türkiye'yi hak ettiği yere getirmektir

7. Erdoğan:Buyukelcilerin istenmeyen adam ilan edilmesini istedim.

Erdoğan: Yatırımları teşvik edecek, üretimi artıracak, istihdamı güçlendirecek bir ekonomi politikasıyla bu küresel krizi tarihi bir fırsata dönüştürmek istiyoruz

Sayfa 68/1002 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •