Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    2001 durum çok daha kötü vaziyette idi, çünkü bankalarda sermaye de yoktu ve teminattaki gayrimenkuller hiç para etmiyordu.. istanbul yaklaşımı ile borçlar yapılandırıldı, bi kaç sene içinde bilançolar normale dönmeye başladı.. şimdi hem bankalarda sermaye var, hem gayrimenkul piyasası canlı fiyatta.. yani her türlü yapılandırma için ortam çok daha müsait, tabii bataklar elenmek şartıyla, batağı yüzdürmemek gerekir

kimler riskli ? döviz kredisi kullanan inşaat ve enerji şirketleri, diğer sektörlerde döviz borcu taşıyanlar zaten döviz kazanan ihracatçı şirketler, bi sorunları yok.. gayrimenkul piyasasını tekrar öldürecek hatalar yapılmazsa inşaatçılar kurtulur.. enerjide de küresel fiyatlar ralli yapıyor, o yüzden enerji üreticilerinin batması için bi sebep göremiyorum..
    Sene 1999 ve 2000 de devleti yönetenler senin bugün söylediğinden daha güzel şeyler söylüyorlardı. ama 2001 de bodrumlar kazılmaya başladığında cesetler ve zombiler ortaya saçılmıştı.
    Soru bugün bilançolarda ve resmi rakamlarda ne yazdığı değil. soru senin veya benim 10 yıl önceki fiyatlardan neden banka almadığın.
    Bu arada tüpçü nün döviz geliri televizyon kanalından mı milli piyangodan mı tüpten mi ...
    Son düzenleme : ENGRANDMASTER; 25-10-2021 saat: 01:29.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Tansu çiller Faizde 3-5 puan indirime zorladığında 1994'te..
    Sonunda %400 faize razı gelmek zorunda kalmıştı..

Tekrar ediyoruz, sahneyi...

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın keremalkın bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
    360 gün veya daha uzun kağıtlarda o faiz hiç bir zaman olmadı benim hatırladığım.
    90 gün vadeli % 50 net faizli hazine bonosu satıldı. faiz o kadar cazip geldi ki Tekirdağ da yalnızca DYP milletvekili Hasan Peker alabildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    ülkeyi yönetmeye talip her kimse artık çıkıp gelecek döneme dair daha net spoiler vermesi gerekiyor.
    tüm bu yapılanlar için ibret-i alem için nürnberg mahkemeleri gibi vatana ihanet davaları açılmalı.

ülke geri dönülemez bir yere sürükleniyor. amaç hem cukka hem de sonraki döneme kaldırılamayacak bir enkaz devretmek.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    360 gün veya daha uzun kağıtlarda o faiz hiç bir zaman olmadı benim hatırladığım.
    90 gün vadeli % 50 net faizli hazine bonosu satıldı. faiz o kadar cazip geldi ki Tekirdağ da yalnızca DYP milletvekili Hasan Peker alabildi.
    USDTRY 9,84

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Zerohedge boş durmuyor, tahrik ediyor bu saatlerde.. Doları

zerohedge'in filan insafına kaldıysa TL'nin değeri zaten gömelim gitsin...

esas Robin'e güldüm, heralde aylardır sayıkladığı 9.50'de TL shortları kapamış olsa gerek ki, hafiften TL savunur gibi olmuş...

https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...97706983067657
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Allah sonumuzu hayır etsin.

“At izi it izine karışmış.” Damat Berat Bey.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Tşkler, bende. aldığım en yüksek günlük repoyu yazayım.
    2001,Toprakbank ksk şubesinden %1700
    1 Hafta sürdü..

94 te hatırladığım %400 bileşik faizli bono ilanını
    gazetede görmüştüm. Çok kısa süre de olsa
    Oldu

https://www.haberturk.com/yazarlar/a...4te-olan-neydi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    günaydın fakirler

şey 9,85 görmüş ama sonrasında şelale yapmış 9,73 şu an...

Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •