olacağı 1.000 puan - idi. o da geldi işte.
günaydın tl ile hesap yapıp viop yükseldi diye para kazandığını sanan viopun güzel insanları...
bu akapee denilen ilkel zihniyetli parti her gün suriyenin içişlerine karşıyor mesela.. sonra gelmiş yabancılar karışınca ağlıyor.. kafasına göre tutukluluk halinin devamını sağlıyor insanlarda, bir suçları varsa hızlı biçimde yargılarsın.. ama bunlar yargılamıyor tutukluluk hali üzerinden devam ediyorlar..
diğer bir nokta.. abd darbeyi yaptı dediler, ama abd büyükelçisini "persona non grata" ilan ettiler mi ? ben hatırlamıyorum öyle bir şey.. o suçlama bugün büyükelçilerin yaptıklarından bin kat daha ciddi bir şey.. ama demek ki sıkmamış, ilan edememişler.. hatta sonra gidip "dostum trump" güzellemesi bile yaptılar.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
İçişlerine karışma vs yok. AİHM anlaşmasına imza atmışsın, adamı 4 senedir doğru düzgün yargılamadan, kanıt göstermeden tutuyorsun. Bu imza attığın anlaşma bunu engellemek için var. Adam da sana verdiğin taahhütü hatırlatıyor.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Abey olmuyo böyle bu bizim maliyeti üstü daha basman gerek bak böyle oyunda oynamam
Yer İmleri