Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Büyükelçilik ülke toprağı sayılıyor nasıl alıp içeriden sınır dışı edecekler acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    mesaj alintisini yapamadim geride soran arkadaş demrede balıkçılık yapıyorum kilo 25 ile 30 dan satarım balığu toptan hale satarım eskiden orfoz sinarit çıkardı o kalmadı meslek bu
    Bence hava bozacak ve bu dolar çok daha ileti gidecek bir arkadaş dolarını satma demişti banyo kapısı almak için satacağım kapı kapanmıyor sert poyraz yediği için şişmiş yamuk yumuk olmuş 75 doları gitti kaldı 825 elde bunu biraz tutacağım 3 belki4 ay maliyet 9 dam alınca yazdım ben.net insanım yamuk yumuk alevlere dalavere yan insanla yan insanlarla işim olmaz aynı masayada oturmam aslında devlet köprl balığı avını serbest bıraksa çöm para kazanırım ama avı yasak yoksa 1 ile 1.5 ton geliyor 15 sen gitse 22.50†TL para eder 1 yık yeter bana
    Yılda 1 adet av izni çıksa keşke ama imkansız gibi yoksa takım taklavat ve malzeme ve uygun kayığım var yasak olduğu için cezası 82.000 TL civarı o yüzden aklımdan geçirmiyorum avını yapmayı yoksa köpek bakışırsın bildiğimiz balık gibi davranan bir balık
    Uluslararası sulara çık
    Avla
    Yanına sakın Suriyeli alma

Hahhh... Ne yazacağımı buldum, tüm Türkiye ve dışışleri personeli bana minnettar kalacak.

Aslında çözüm çok basit ve tek kişilik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Uluslararası sulara çık
    Avla
    Yanına sakın Suriyeli alma
    Kazanırsan biraz bu yaptığım Beleş CEO luk için bana ödeme yapma Direkt dua et Kafi

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu amerikan büyükelçisi daha gelmemiş bile.madem beni taburcu edeceksiniz gelmiyorum kardeşim dese ne yapacağız))))
    Kendini firari iken, ağırlaştırılmış müebbet almış FETO'cu gibi saysın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Firari FETO'cu deyince aklıma Zekeriya ÖZ geldi, puşt yer yarıldı g.tüne girdi, herhalde türklerin az olduğu bir yerde veya peruk takıp bıyığı kesmiş, yoksa tanıyanlar çıkardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Büyükelçilik ülke toprağı sayılıyor nasıl alıp içeriden sınır dışı edecekler acaba?
    Teori de
    Onları sen hediye ettin yada sattın
    Ya orları onlara Sonuçta Türkiye toprağı
    İstesen bağırta bağırta da alabilirsin
    O konuda sıkıntı yok ta
    Sadece arkadaşlık bozulur
    Mesela boğazda özellikle Alman ve Fransız toprağı bol
    İstanbul boğazı Avrupa yakasında
    Ne o üj bej adamla uğraşıyon be Ya , almışken tam al
    Toplu sünnet
    Ne var yani
    Meselağğğ )))
    Biz de. Caber kalesini bıraktık suriyedeki Türk toprağı, teoride bizim ama istersen bi git dolaş gel

Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •