Sayfa 931/958 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,793
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Benim teknikte gordugum cok yuksek bir nokta.
    Ama teknik bilgime guvenemiyorum;)bekleyecez dediginiz gibi bekletiyorlar...biz de sabir cok;)
    Ytd syg

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Afyon bu hiç belli olmaz,durur,durur sonra füze olur,bunu devamlı belirli aralıklarda yapar yıllarca takip ederim,bundan önceki bölünüş değilde öncekini kaçırmıştım,zaten onuda ne alıp,satabiliyordun sistem gereği,4 cıvarına inip oradan 30 üstüne atmıştı seri tavanlarlan,geri dönüşüde çıktığı nokta olmuştu,işte o zamandan beri takılırım,2 defa 600 yapmıştı geçmişte 2000 üstüne atmıştı onlarda yoktum çok pahallı olduğundan,bunu şu sıralar bir kenara atıp unutacaksın,zaten normalde yeri çok yukarılarda olması gerekirdi,bundan önceki bedelliye katılmıştım ufak,orta ölçekli çıtır yapmıştım,5 üstüne attığında yine düşer hesabındaydım 3.60 sviyelerini gördü 2 defa zıpladı,peşi malum 3.30 ve altına inmedi,50-100 k lotlarlan iyi trade yaptırıyor...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,793
    Bütün bölünüşlere göre zirvesi 9 gözüküyor,tekrar orayı görürmü bilemiyoruz,şu anda tekrar 5 olurmu bakalım,5 sene aralıklarlan ani zıplama yapmış oda 2024 yapıyor,bakalım o fiatları görmeye yaşımız müsaidmi...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Afyon bu hiç belli olmaz,durur,durur sonra füze olur,bunu devamlı belirli aralıklarda yapar yıllarca takip ederim,bundan önceki bölünüş değilde öncekini kaçırmıştım,zaten onuda ne alıp,satabiliyordun sistem gereği,4 cıvarına inip oradan 30 üstüne atmıştı seri tavanlarlan,geri dönüşüde çıktığı nokta olmuştu,işte o zamandan beri takılırım,2 defa 600 yapmıştı geçmişte 2000 üstüne atmıştı onlarda yoktum çok pahallı olduğundan,bunu şu sıralar bir kenara atıp unutacaksın,zaten normalde yeri çok yukarılarda olması gerekirdi,bundan önceki bedelliye katılmıştım ufak,orta ölçekli çıtır yapmıştım,5 üstüne attığında yine düşer hesabındaydım 3.60 sviyelerini gördü 2 defa zıpladı,peşi malum 3.30 ve altına inmedi,50-100 k lotlarlan iyi trade yaptırıyor...ytd.
    Ben de marshall almistim.25 lerde aldim.
    Teknik 200 e fln goturuyordu sanirim ama vadeyi tam kestiremiyorum.
    Neyse aldim bir seyler oldu borsada bi baktim uctu gitti sattim baya iyi kafamda olmayan para geldi demir celiklere ekledim;)
    Birkac kagitta denedim ufak parayla gene tuttu.
    Tutmayab da oldu mesela yyapi da 1 lerden aldim gitti devrildi geri geldi ondan teknigime guvenmiyorum.
    Bunla isgyo da da aldim gelirse bekliyorum ne zaman gelirse gelsin baya yuksek gorunuyor benim cizimimde ondan guvenemiyorum.
    Temel analizi de iyi ama temel analiz yapinca cok yuksek fiyatlar cikmiyor.
    Havadan para geldi diye marshalldan buraya ekledim uc bes hisseyle baya cok almisim kendi capima bakinca;)
    İllaki gidecek gecmis hareketlerini de cok bilemiyorum kagidin yabancisiyim;)
    5 6 hissede boyle iki uc ev parasi yatirdim bekliyorum olursa iyi olur olmazsa marshalin kâri gitti derim;)
    Ytd syg
    Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

4. Sahipsiz kağıtlar belli oluyor. Dolar karşısında bile değerini koruyamıyor. Bedava deseler alan satan yok.
    Adi kağıt.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Ulan afyon ulan afyon

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,793
    Sanki pusuda bekliyor gibi
    ,zaten ucuz sayılır endexse göre,sabırla beklemekte fayda var...ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sanki pusuda bekliyor gibi
    ,zaten ucuz sayılır endexse göre,sabırla beklemekte fayda var...ytd.
    Sabancilar gelir isterse veririm hedefime gelmeden vermicem inadim inad;)
    Ytd syg

8. Yorumsuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 931/958 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •