Reise şeker ilaçlarını vermeden bir daha açıklama yaptırmasınlar. R vitesi yine devreye girecek Rahip Brunson olayındaki gibi desenize.
Reise şeker ilaçlarını vermeden bir daha açıklama yaptırmasınlar. R vitesi yine devreye girecek Rahip Brunson olayındaki gibi desenize.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.35'te başladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Doviz de gevsiyor sabah ki seviyesine gore..
Acaba bu mu satin aliniyor..
Syg,
İnanılmaz bir manevra..
Bu persona von papel olayı 21 ekim günü olmuş esas ama bizim duymamız cumartesi oldu.
O gün faiz de beklentilerin ötesinde indi..
Şimdi bu olayda R yapılırsa faiz inmemiş gibi dolar çakılacak borsa füzeleyecek..
R yapılmazsa seçmeni gözünde yine inanılmaz güçlü düyaya kafa tutan insan olacak..
way babingo way...
Koca 80 milyon bi kişiye kilitlendi yine...
ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Hollanda, Norveç, Danimarka, Finlandiya Büyükelçilikleri'nden, "Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesi'ne riayet etmeyi teyit eder" açıklaması geldi - T24
T24 internet sitesinde yayınlanan habere göre; ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Hollanda, Norveç, Danimarka, Finlandiya Büyükelçilikleri'nden 18 Ekim'de 10 büyükelçiliğin Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını talep eden açıklamayla ilgili olarak, "Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesi'ne riayet etmeyi teyit eder" açıklaması geldi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://t24.com.tr/haber/abd-den-osm...ciklama,988269
USD/TRY eksiye dogru kayiyor...
Sabah 9.85 goruldu..
Su an 9.6079
Syg,
Yer İmleri