Reise þeker ilaçlarýný vermeden bir daha açýklama yaptýrmasýnlar. R vitesi yine devreye girecek Rahip Brunson olayýndaki gibi desenize.
Reise þeker ilaçlarýný vermeden bir daha açýklama yaptýrmasýnlar. R vitesi yine devreye girecek Rahip Brunson olayýndaki gibi desenize.
Cumhurbaþkanlýðý Kabinesi toplandý
Cumhurbaþkanlýðý Kabinesi, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan baþkanlýðýnda toplandý.
Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi'ndeki toplantý, saat 15.35'te baþladý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Doviz de gevsiyor sabah ki seviyesine gore..
Acaba bu mu satin aliniyor..
Syg,
Ýnanýlmaz bir manevra..
Bu persona von papel olayý 21 ekim günü olmuþ esas ama bizim duymamýz cumartesi oldu.
O gün faiz de beklentilerin ötesinde indi..
Þimdi bu olayda R yapýlýrsa faiz inmemiþ gibi dolar çakýlacak borsa füzeleyecek..
R yapýlmazsa seçmeni gözünde yine inanýlmaz güçlü düyaya kafa tutan insan olacak..
way babingo way...
Koca 80 milyon bi kiþiye kilitlendi yine...
ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Hollanda, Norveç, Danimarka, Finlandiya Büyükelçilikleri'nden, "Viyana Sözleþmesi'nin 41. Maddesi'ne riayet etmeyi teyit eder" açýklamasý geldi - T24
T24 internet sitesinde yayýnlanan habere göre; ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Hollanda, Norveç, Danimarka, Finlandiya Büyükelçilikleri'nden 18 Ekim'de 10 büyükelçiliðin Osman Kavala'nýn serbest býrakýlmasýný talep eden açýklamayla ilgili olarak, "Viyana Sözleþmesi'nin 41. Maddesi'ne riayet etmeyi teyit eder" açýklamasý geldi.
Sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://t24.com.tr/haber/abd-den-osm...ciklama,988269
USD/TRY eksiye dogru kayiyor...
Sabah 9.85 goruldu..
Su an 9.6079
Syg,
Yer Ýmleri