Sayfa 143/1003 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Abi yapı kredi bankası 2 fk. 2 abi. Kağıt 2.5 lira, senelik kazancı 1.3 lira olacak bakın görün.

Bereket enerji batmış. Abi ya batmadı ise? 2 fk. 2 Abi 3 değil 5 7 10 12 20 30 değil 2 fk.

1, 2. 2. Sene 2.6 tl karın olacak.

Yani benim maliyetim 1 lira altı ama, hadi bugün aldın diyelim, abicim batmaz ise 2 sene sonra bugün ödediğin para cebinde.

Abi ben mi gerizekaliyim, insanlar mı kafayı yedi? Nasıl Abi. Halk anladık devlet batırdı. Hadi vakıf çöp. Akbank it si zayıf sistemi kesildi.

Boynuzlu Abi. En yüksek hacmi yapan araci kurum onda. En güçlü grubun komple maaşları onda. Ben anlamıyorum Abi. Ben bu borsa işini çok uğraştım kafayı uşuttum herhalde. Ne olacak Abi 1 lira olsun alayım mı diyorsunuz ne diyorsunuz beklenti ne ben anlamıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi yapı kredi bankası 2 fk. 2 abi. Kağıt 2.5 lira, senelik kazancı 1.3 lira olacak bakın görün.

Bereket enerji batmış. Abi ya batmadı ise? 2 fk. 2 Abi 3 değil 5 7 10 12 20 30 değil 2 fk.

1, 2. 2. Sene 2.6 tl karın olacak.

Yani benim maliyetim 1 lira altı ama, hadi bugün aldın diyelim, abicim batmaz ise 2 sene sonra bugün ödediğin para cebinde.

Abi ben mi gerizekaliyim, insanlar mı kafayı yedi? Nasıl Abi. Halk anladık devlet batırdı. Hadi vakıf çöp. Akbank it si zayıf sistemi kesildi.

Boynuzlu Abi. En yüksek hacmi yapan araci kurum onda. En güçlü grubun komple maaşları onda. Ben anlamıyorum Abi. Ben bu borsa işini çok uğraştım kafayı uşuttum herhalde. Ne olacak Abi 1 lira olsun alayım mı diyorsunuz ne diyorsunuz beklenti ne ben anlamıyorum.

Yeni dengede yabancı oyunda belirleyici değil . Bademlerde bankaları taşımıyor. Buna nedenle zorlamamak ve endeks yukarı giderken , gitme potansiyel olan hisselerde yer almak lazım. Tersi rüzgara karşı işemek oluyor.
    Rasyolar ile ilgili bende aynı fikirdeyim. Bedavalar evet. Ama bizim fikrimizden ziyade tombul parmakların fikri daha önemli.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Benim ağırlık tupras da. Ykb 4. Kağıdım. Ama neden 1. Olmasın. Rasyo mösyö abi 2 sene 1 2 ben mi anlamıyorum kafa mı basmıyor yoksa bunlar bunu el altından topluyor tupras gibi uçuracak mi ne olacak bilemiyorum.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yeni dengede yabancı oyunda çok yok. Bademlerde bankaları taşımıyor. Buna nedenle zorlamamak ve endeks yukarı giderken , gitme potansiyel olan hisselerde yer almak lazım. Tersi rüzgara karşı işemek oluyor.
    Rasyolar ile ilgili bende aynı fikirdeyim. Bedavalar evet. Ama bizim fikrimizden ziyade tombul parmakların fikri daha önemli.

4. Senelik 1.3 kar temettü olarak dağıtsın inansın yatırımcı

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim ağırlık tupras da. Ykb 4. Kağıdım. Ama neden 1. Olmasın. Rasyo mösyö abi 2 sene 1 2 ben mi anlamıyorum kafa mı basmıyor yoksa bunlar bunu el altından topluyor tupras gibi uçuracak mi ne olacak bilemiyorum.

Toplama fikri bana mantıklı geliyor. Yabancı satışlarını peyderpey karşılıyorda olabilirler. Ama yukarı alıp yabancıya fazla para kaptırmamak için bunu yavaş yavaş belli fiyatlardan yapıyor olabilirler. Bu nedenle tüpraştaki gibi sert yükselişi görmeden bankalara girmek bana zaman kaybetmek gibi geliyor. Ama 1 sene öncesine kadar banka benim en çok alıp sattığım hisselerdi. Nerden nereye.
    Şu an migros,petkim,bim ,sasa biraz da vestel taşıyorum.

6. Perinçek: Elçiler geri adım atmadı, bu ölümcül bir tuzak https://tr.sputniknews.com/20211025/1050172601.html

7. Reuters) - Sağlık Bakanı Hugo de Jonge Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Hollanda hükümetinin artan sayıda COVID-19 hastasıyla başa çıkmakta zorlanan hastaneler üzerindeki baskıyı azaltmak için yeni koronavirüs kısıtlamaları uygulayabileceğini söyledi. ~ Kış geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Perinçek: Elçiler geri adım atmadı, bu ölümcül bir tuzak https://tr.sputniknews.com/20211025/1050172601.html
    Baba gene el bombasını atmış. 1 gece aksiyonsuz uyumuyoruz arkadaş

Sayfa 143/1003 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •