Sayfa 627/1002 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Yabanci hisse fonlarin eksi getirecegini nasil tespit ettiniz
    Dow.s&p nasdag 2 gun selalemi yapicak

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kur düşüşünün yansıması bugün olacağı için Çarşamba ,yani bugün düşüş olacağı zaten belliydi. Perşembe yani yarın için ise tahminde bulundum. Şu mantıkla MB kuru 15.30 açıkladığında, eğer o andaki kur seviyesinden yüsek açıklarsa. Örneğin kur saat 15.30 da 9.43 den işlem görürken MB sı kuru 9.47 olarak açıklamış ise ve de kur geri dönüş yapmaz ise perşembe günü için de düşüş olabilir diye düşündüm. Tabi bu bir tahmin. Sonuç Çarşamba günü yabancı fonların düşeceği kesindi. Ama perşembe günü yani yarın ise sadece bir tahmin. Ama şu an itibariyle durum ortada. Artı da yapabilir,eksi de.

2. Anladim bu durumu bilmiyordum dediginiz gibi bugun elimdeki fonlarin
    Hepsi kizardi %-2
    Bugunde mb kuru 15.30 acikliyor
    Bizimde satma saati 13.30 kararsiz kaldim sanki bugun dolar hafif dususte
    13.00 kadar bekleyip duruma gore hareket edicem
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Kur düşüşünün yansıması bugün olacağı için Çarşamba ,yani bugün düşüş olacağı zaten belliydi. Perşembe yani yarın için ise tahminde bulundum. Şu mantıkla MB kuru 15.30 açıkladığında, eğer o andaki kur seviyesinden yüsek açıklarsa. Örneğin kur saat 15.30 da 9.43 den işlem görürken MB sı kuru 9.47 olarak açıklamış ise ve de kur geri dönüş yapmaz ise perşembe günü için de düşüş olabilir diye düşündüm. Tabi bu bir tahmin. Sonuç Çarşamba günü yabancı fonların düşeceği kesindi. Ama perşembe günü yani yarın ise sadece bir tahmin. Ama şu an itibariyle durum ortada. Artı da yapabilir,eksi de.

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Anladim bu durumu bilmiyordum dediginiz gibi bugun elimdeki fonlarin
    Hepsi kizardi %-2
    Bugunde mb kuru 15.30 acikliyor
    Bizimde satma saati 13.30 kararsiz kaldim sanki bugun dolar hafif dususte
    13.00 kadar bekleyip duruma gore hareket edicem

Fonlara gunluk trade olarak bakis acisi biraz sikintili. Bugun usd yuzunden fonlariniz kizarmis olabilir ama yarin obur gun usd tekrar 9.75 9.80 olur bu sefer yesil yanar.

Yatirim yaptiginiz fonda sizin bakis aciniza gore genel resminde herhangi bir bozulma yok ise usd yonunden degiskenler kararinizi etkilememeli. Usd yukari yonlu harket ettiginde ciktiginiz fon pozisyonunda tekrar pozisyon aldiginda usd nin gunluk yukari yonunu yakalama sansiniz bulunmamakta.

Bir kac gun once de belirttim dolarin yonu su an TL acisindan buyuk resimde yukari yonlu bu tarz gunluk duzeltmeler vs olabilecektir ama ekonomik verilere gore TL usd karsisinda su an icin deger kaybetmeye devam edecek. TL usd karisinda pozitif tarafa gecer ise usd degerleme yapilan fonlarda tekrar strateji olusturma ancak o zaman dusunebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Dogru soyluyorsunuz.bu tarz fonlarda
    Aceleci davranmamak lazim.

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Fonlara gunluk trade olarak bakis acisi biraz sikintili. Bugun usd yuzunden fonlariniz kizarmis olabilir ama yarin obur gun usd tekrar 9.75 9.80 olur bu sefer yesil yanar.

Yatirim yaptiginiz fonda sizin bakis aciniza gore genel resminde herhangi bir bozulma yok ise usd yonunden degiskenler kararinizi etkilememeli. Usd yukari yonlu harket ettiginde ciktiginiz fon pozisyonunda tekrar pozisyon aldiginda usd nin gunluk yukari yonunu yakalama sansiniz bulunmamakta.

Bir kac gun once de belirttim dolarin yonu su an TL acisindan buyuk resimde yukari yonlu bu tarz gunluk duzeltmeler vs olabilecektir ama ekonomik verilere gore TL usd karsisinda su an icin deger kaybetmeye devam edecek. TL usd karisinda pozitif tarafa gecer ise usd degerleme yapilan fonlarda tekrar strateji olusturma ancak o zaman dusunebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    içindeki hisse ler bist e mi bagli , biliyormusunuz ?
    Evet ama hisse yatirimi yok tam olarak al sat tarzi hizlica

6.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku

O zaman da borsadaki fırsat kaçmış olacak. Yani şans olacak birazda

Merhaba,
    Uzaktan okuyordum üye oldum.
    Dolar fonu var mı bu fonlar arasında?

Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Evet ama hisse yatirimi yok tam olarak al sat tarzi hizlica
    acilimda %60
    civari hisse yazıyorda
    o yuzden

Sayfa 627/1002 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri