Sayfa 706/1000 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    +3% yaptı bugün eurobondlar.

dün alanlar iyi kar ettiler.

Ben de cuma aldıydım ucundan faydalandım. Dün de alsaymışım keşke

ytd
    şunları,özgürce alıp satabilsek , guzel kazanç lar var . yabancı lar şanslı bu konuda

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    geçen hafta burger mt ye sizin eurobond fiyatları piyasaya göre yüksek olur dediğimde, bi.. öğretilmiş-tembihlenmiş tepkilerle olur mu canım ne alakası var gibisinden bi dellenir gibi oldu..

dedim, az önce şu şu fiyattan aldım.. (gerçekten almıştım).. sizde fiyat nedir?

ufak bir sessizlik oldu.. sonra.. yoook biz o fiyatı veremeyiz, biz piyasadan bulup satıyoruz ya falan bir şeyler dedi..

eurobond muhabbetimiz o noktada sonlandı kendileriyle.
    Teb ile aynı fiyattan verdikleri sürece sorun yok benim için.

Vakıf ile başka bir tatsızlık yüzünden yolları ayırmıştım zaten. Geri dönüp hesap açasım hiç yok.

Gerçek piyasa fiyatından ancak IKBR üzerinden almak mümkün ama orasının da tadı kaçtı son haberlerden sonra. Yeni müşteri almıyorlarmış artık TC'den gri liste olayından sonra. Bizim hesapları ne kadar açık tutarlar daha diye düşünmeye başladım şimdi...

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gerçek piyasa fiyatından ancak IKBR üzerinden almak mümkün ama orasının da tadı kaçtı son haberlerden sonra. Yeni müşteri almıyorlarmış artık TC'den gri liste olayından sonra....
    IKBR ??
    bilgilendirseniz..

4. interactive brokers. Yabancı hisseleri aldığım yer....

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    interactive brokers. Yabancı hisseleri aldığım yer....
    onu google ettim yahu.. pratiği hakkında bilgi verseniz anlamında demiştim. pratikte avantajları dezavantajları, önerir misiniz vs..

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    onu google ettim yahu.. pratiği hakkında bilgi verseniz anlamında demiştim. pratikte avantajları dezavantajları, önerir misiniz vs..
    Öneririm. Ben beğenerek kullanıyorum. Hisse alım satımı çok ucuz genellikle 1 dolar civarında. Aylık ücret yok. Bütün dünya borsalarına erişim var. Eurobond alınabiliyor. Sadece Türkiye değil, bütün ülkeler ve şirketler var. (bist yok, büyük kayıp bonolar anlamında dedim) Tam bir kapitalist oyun alanı.

Borsadaki ana gövdem orada şu an.

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=2366&page=84

Şu başlığa bir göz atmanızı tavsiye ederim

8. teşekkürler sn bateman.

Sayfa 706/1000 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz