seçimlere 20 ay var...zaten 60 gün dava açmak için hakları var...onu beklerler...2 ay oradan kazanç var...sonrada davaları açarlar zaten davalar 2 yıldan az sürmez...iktidar gidici zaten bu cezalardan bişey çıkmaz abicim bence...
seçimlere 20 ay var...zaten 60 gün dava açmak için hakları var...onu beklerler...2 ay oradan kazanç var...sonrada davaları açarlar zaten davalar 2 yıldan az sürmez...iktidar gidici zaten bu cezalardan bişey çıkmaz abicim bence...
Ödeyecek mi peki.. ödeyecekse .....M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu tereyağı bu şakaya gelmez , bi çiftlik hayvanının kısıtlı yerde dolanan , bi de merada serbestçe yetişmiş hayvanın tereyağını al laboratuvara götür tahlile... az olsun öz olsun dersin mera hayvanı hariç tereyağına elini bile sürmezsin tahlil sonuçlarını görünce...
Şirketler sürekli gramajla oynayarak fiyatı anlaşılmaz yapıyorlar...
Ortada yetkiki varsa bunlarla uğraşsında ne aldığımızı ne verdiğimizi bilsek..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Herhangi bir sebeple BIMAS taban olup % 10 düşerse endex30 bundan 14 puan etkilenir
bu düşünce diğerlerini de aşağıya çekerse dediğin gibi zincirleme reaksiyon oluşturur.
borsada BIM fiyatı aşağıya indikçe 30endexte olan ağırlığı da aşağı iner.
önceden bankaların ağırlığının yüksek sanayilerin düşük şimdi ise tam tersi olduğu gibi.
Bear_Bull
@BearBull26
%80 kakaolu bitter çikolata hariç paketli hemen hemen hiç bir şey yemiyorum. Çocuğuma ise mümkün mertebe vermemeye gayret ediyorum. Kışlık domatesi biberi Atalık tohumdan memleketten getiririz kendimiz yaparız. Yetmediği yerde Ayaş tarla domatesi ile takviye. Pazardan alışveriş yapıyorum markete de pek gitmem pazarcı kazansın üçe beşe bakmam. Marketten sadece yumurta, Çağdaş tan da yine eksi maya ekmek. Peyniri z. Yağını Balıkesir den. Eti memleketten kendi 30 senelik kasabamızdan. 20 kilo verdim bu sisteme geçince. Ne yediğimiz belli değilmiş. Hiç de aç kalmadım bol bol yerim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orası öyle..
Abur cuburlar tahta tadında
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri