Sayfa 250/1003 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Marketlere yazılan cezanın bir neticesi iç dış olur. Borsa dolar da da görülür. Ekonomi bakanı Lütfi Elvan ekonomi deki kötü gidişatın bedelini ödemeyecek hissi var istifa edecek gibi, lakin sarayın bunun olumsuz yansımasını bildiği için ikna yada bazı birimlerde düzeltme olabilir.

2. Bu saatten sonra çok iyi haberler gelişmeler olması çok zor gibi. Dikkatten kaçtı sanki. Döviz almak için TC kimlik numarası gerekli ve döviz büroları sermaye şartı da ayrıca gidişat ile ilgili bir yön ve olası müdahaleler için bence bir işaret. Ayrıca halkbank davası, s400 ve Kavala davası artık masaya gelir. RTE nin Kılıçtaroglu saldırısını izlettirip bunlar ile ilgili konuşması bunu tasvip ettiğini hatta bu konuda daha büyük bir saldırıyı teşvik etmesi bence çok büyük sıkıntı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    insanın aynanın karşısına geçip veya geçmeden , kendi bir başına , ben Kur'an a göre yaşıyorum demesi çok çok büyük bir akit , şahidin var hep unutma kimi şahit gösteriyorsun kime karşı diyorsun bunu ? . hele bunu bir de toplum içinde örnek olarak yapıyorsa ohooooo..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    VİOP BIM;MGROS tabana vadeli alış yaz.. zıplar gün içi %5falan.. bereket versin der çıkarsın.
    Böyle günler VAdeli işinde bulunanlar için bulunmaz nimet gibi..

Hissecilere zor tabi ki..
    Oyunagelen abi cuma günü üzülüyordu migros u kaçırdım diye, işte fırsat
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor

Kalbi temiz bir arkadaş mış, ptesi işte fırsat sana daha ucuza alma ihtimalin yükseldi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende migros tavan neyim oldu sandım, bugün yüzde 1 bile yükselmemiş, nasıl kaçırdım yada kaçırmasaydım diye yazıyorsunuz anlamadım. kaçan göçen bişii yok ptesi alırsınız.
    Haa şu olabilir, 10 gün önce migros dikkatini çekip 32 li fiyatlarda almak isteyip almadıysan, bak o olabilir
    ama o da geçmiş olduğu için, geçmişe ahh keşke vah vah keşke demenin manası olmuyor.
    Bizimde hatta çoğumuzun da keşke dediklerimiz olmuştur.
    Allah ömür verirse daha çoook keşke diyeceğimiz yıllar var önümüzde
    Hamdım Piştim Yandım

5. Altın, gümüş treninde yerinizi aldınız mı?

Ha ille de viop30 ille de furuşmak derseniz kolay gelsin bisteka tersine mehter takılır gözüküyor sonra cart der karnını yarar öküzün ama para kazanabilen olur mu bilemiyorum...

Bim işinde hesap farklı olabilir... Bim tahtasında sevinen olmaz diyorum 1-2 hafta...

bimin patronlarının eli kolu uzundur. kim kimi götürür o iş hiç belli olmaz.

uzun vadecilere de bir şey olmaz.

olan biz viopçulara oldu
    audentes Fortuna iuvat

7. Gazete sayfalarında okuduğumuz iddialar doğruysa, ceza az bile
    Doğru mu değil mi orasını mahkeme karar verir
    Hamdım Piştim Yandım

Biri hariç hepsi halka açık şirketler..
    Blançoları herkese açık...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 250/1003 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •